Lezersnieuws

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Winnaar Foto van de Maand

Bij de laatste bijeenkomst van de leden van de Fotowerkgroep 't Perspectief op woensdag 16 mei kon men kennis nemen van een lastig maar ook boeiend fenomeen binnen de fotografie. Het betrof hier het "Meten van licht in de Fotografie".

Laatste optreden Sjaco en Kofferbakmarkt

Zondag 27 is de eerste kofferbakmarkt weer van Samen Vrienden. De opbrengst is voor de rolstoelbussen. Kijk voor meer info op www.samenvrienden.nl

Bloemetjes, bijtjes en  en biologische groenten,  de Zwerm op bezoek bij de Lepelaar

Afgelopen woensdag hebben de leerlingen van groep 5/6 van bs de Zwerm een bezoek gebracht aan De Lepelaar in het Rijpje. Dit in het kader van Ontwerpend en Onderzoekend leren.

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Workshop voor ondernemers "Grip op geld door Profit First" 

Wil jij je meer bewust worden van de geldstromen binnen je bedrijf? Maak jij meer omzet maar er blijft niet méér over? Heb je het idee dat de kosten alleen maar stijgen of ben je het overzicht kwijt?

Dan is dit dé workshop voor jou!

Zonnebloem Jongeren Schagen  zoekt vrijwilligers

Heb je tijd over dat je nuttig, gezellig en goed wilt besteden, wordt dan vrijwilliger bij ZJS, voorheen Linq in Schagen. 

Bootcamp tafels en Bootcamp spelling bij Praktijk Briljant

Heeft uw kind ook zo'n moeite met het aanleren van de tafels? Of wil spelling maar niet lukken? Krijgt uw kind hierdoor een hekel aan school?

Praktijk Briljant organiseert een Bootcamp tafels op 18 mei en 1 juni en een Bootcamp spelling op 25 mei en 8 juni. 

RV de Kop weer naar Elfstedentocht

In 2017 deed RV de Kop mee met ??n boot. Dit jaar gaan ze deze tocht met twee boten varen. In totaal roeien er 21 leden en gaan er 7 personen mee die het verzorgingsteam completeren.

Schager Wijkenlopen 2018

In mei en juni kan jong en oud tijdens vijf donderdagavonden weer meedoen aan de Schager Wijkenlopen "Dit zijn recreatieve hardlooprondes in verschillende wijken van de stad Schagen".

Pagina's