Lezersnieuws

Regius Debaters in finale NK Scholieren Debatteren in Utrecht

Op zaterdag 20 januari doen de Regius Debaters mee aan de finale van het NK Scholieren Debatteren. De locatie is De Uithof van de Universiteit Utrecht. De organisatie is in handen van het Nederlands Debat Instituut en er doen nog 31 andere scholen mee.

Geen kernreactor in de Pettemerduinen

Duurzaam Schagen is tegen de bouw van een nieuwe kernreactor in de Pettemerduinen. De huidige kernreactor is in 1962 in gebruik genomen en is sterk verouderd en aan het eind van zijn technische  levensduur.

Geen kernreactor in de Pettemerduinen

Duurzaam Schagen is tegen de bouw van een nieuwe kernreactor in de Pettemerduinen. De huidige kernreactor is in 1962 in gebruik genomen en is sterk verouderd en aan het eind van zijn technische  levensduur.

Winterwandeling

Op zondag 4 februari organiseert de evenementen commissie van Waarlands dorpshuis de tweede editie van de "Snert"wandeltocht. Dit is een tocht rondom het mooie dorp Waarland. Er wordt gewandeld over verharde en onverharde paden.

Beste Boulers over 2017

Schagen, zondag 7 januari 2018. Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij jeu de boulesvereniging PON aan de Wilgenlaan in Schagen werden zondag de winnaars van de diverse competities over 2017 bekend gemaakt. Senior Jan Huiberts (80) werd clubkampioen. 

Pinnen in de buurtbussen

Regio - Betalen met contant geld is vanaf 1 januari 2018 niet meer mogelijk in de bussen van Connexxion.

Dat geldt voor alle bussen, dus ook voor de buurtbussen die in de regio's rijden.

De passagiers kunnen met een bankpas of creditcard betalen bij de chauffeur.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Ondernemer uit Schagen start landelijk taxiplatform

De Noord-Hollandse ondernemers Herman Mandjes (Schagen) en Quint Mouthaan (Amsterdam) bieden sinds 2 december jongstleden op hun landelijke platform Hurm taxi’s aan tegen de helft van het standaard metertarief door slim gebruik te maken van de huidige capaciteit.

Scagha '66 luidt oudejaar uit!

Scagha ?66 luidt het oude jaar uit met Sparta ?67.

Super Jumping Schagen

Op woensdag 3 januari a.s. kunnen kinderen van alle leeftijden komen klimmen, springen en spelen in Sportzaal Waldervaart. De sportzaal is deze dag uitgerust met verschillende unieke springkussens. De dag duurt van 11.00 ? 15.00 uur.

Pagina's