Sport lezersnieuws

Laatste optreden Sjaco en Kofferbakmarkt

Zondag 27 is de eerste kofferbakmarkt weer van Samen Vrienden. De opbrengst is voor de rolstoelbussen. Kijk voor meer info op www.samenvrienden.nl

RV de Kop weer naar Elfstedentocht

In 2017 deed RV de Kop mee met ??n boot. Dit jaar gaan ze deze tocht met twee boten varen. In totaal roeien er 21 leden en gaan er 7 personen mee die het verzorgingsteam completeren.

Schager Wijkenlopen 2018

In mei en juni kan jong en oud tijdens vijf donderdagavonden weer meedoen aan de Schager Wijkenlopen "Dit zijn recreatieve hardlooprondes in verschillende wijken van de stad Schagen".

Bevrijdingsvuur estafette loop 2018

De eerste uitdaging voor mij (Co Wiskerke) was om weer 16 atleten te vangen die de uitdaging van de Bevrijdingsvuur estafetteloop aan durven. Het duurde even maar het is gelukt. De volgende uitdaging is het daadwerkelijk te doen in de beschikbare tijd!

Gratis Proefles Little Stars peuteryoga

Beste redactie,

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze nieuwe activiteit in Schagen onder de aandacht willen brengen. Alvast hartelijk dank!

Gratis Little Stars Proefles bij Ok? Kids in Schagen

Dennis Kanne maakt seizoen af bij Sint Boys

Dennis Kanne wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sint Boys voor de rest van dit seizoen.

Hij is door het bestuur van de Sint Maartense voetbalclub aangesteld als opvolger van Klaas Mooij, wiens contract tussentijds werd beëindigd. 

Lentetoernooi sterk bezet

Schagen, dinsdag 10 april 2018.

personenvervoer

Personenvervoer

 

open roeidagen RV De Kop

In de week van 10 tot 15 april zijn er open roeidagen bij roeivereniging de Kop in Schagen.

Sponsor-/vrijwiligersavond Sint Boys DES

De successen van John van Zweden zijn niet onopgemerkt gebleven, want het is en blijft een prachtig verhaal. Hij werd ook voor de media een interessante spreker en vertelde zijn verhaal o.a. bij De Wereld Draait Door, Brandpunt, BNR, WDR, BBC en ook op de Belgische TV bij Caf? Corsari.

Pagina's