• Het routebordje

    M. Spaansen

ATB Challenge Tuitjenhorn "tourtocht"

28-09-2018, 08:45 | Lezersnieuws | Marco Spaansen

Datum:

zondag 14 oktober 2018, 09:00

Locatie:

sportlaan 4
Sportpark De Kuil Hollandia T.)
Tuitjenhorn

5e ATB challenge Tuitjenhorn

Voor de 5e ?jubileum? editie van de ATB challenge Tuitjenhorn die op zondag 14 oktober zal worden verreden, hebben de organisatoren een gevarieerd parcours met enkele wijzigingen ten opzichte van voorgaande edities weten uit te zetten over weilanden, akkers, dijken en langs vele prachtige plekjes die de omgeving rondom Tuitjenhorn zo mooi maken. Veel landeigenaren hebben zich weer evenals voorgaande jaren enthousiast opgesteld, waardoor het mogelijk is om de mountainbikers over hun land te laten fietsen. Zo zal er weer een mooie lus worden uitgezet over Campingpark de Bongerd te Kalverdijk, de Golfbaan Dirkshorn, Acon circuit te Sint Maarten en zullen er bij B-Four Agro te Warmenhuizen zelfs nog hindernissen te bedwingen zijn!

De organisatie bestaande uit Cees Dekker, Pieter Vries, Peter Rietveld, Rick Blokdijk en Marco Spaansen hebben hun uiterste best gedaan om een gevarieerde route uit te zetten.
Net als voorgaande jaren kan er bij de mountainbike toertocht worden gekozen voor de afstanden van ca. 35 of 50 km. Inschrijven voor de toertocht kan op de dag zelf in de kantine van VV Hollandia T. tussen 08:00 en 09:30 uur. Er kan gestart worden tussen 9:00 en 9:30 uur.

Na afloop van de tocht is er gelegenheid tot douchen en wordt de fiets weer schoon gespoten. Uiteraard zien wij jullie na afloop van de challenge nog graag terug in de kantine van VV Hollandia T. onder het genot van een kopje koffie of drankje.

Voor meer info zie: hollandia-t.nl of op facebook MTB-Tuitjenhorn

Sportieve groet, De organisatie