Nieuwe datum voor het ParkinsonCafé

09-10-2018, 17:38 | Lezersnieuws | Karin Schop

Datum:

dinsdag 16 oktober 2018, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Jacob Ruijsdaellaan 30
Magnushof
Schagen

Met het thema ?Yoga en ouder worden? brengt Geraldine Musch, yogadocent en integraal therapeut, u volledig op de hoogte van de voordelen van yoga bij het ouder worden. Ontspanning, verbinding en verandering vormen de drie-eenheid van haar bedrijf. De bijeenkomst wordt gehouden in de stilteruimte in Magnushof. Vraag bij de receptie waar u moet zijn. De toegang is gratis.

Programma: 9:30 Inloop met koffie/thee 10:00 Opening 10:05 Presentatie Geraldine Musch 10:30 Pauze 10:45 Vervolg presentatie 11:20 Einde ?offici?le? gedeelte van deze bijeenkomst. Aansluitend gelegenheid tot kennismaking met medeleden en overige aanwezigen, waarbij koffie/thee 12:00 Sluiting

Wij hopen u te kunnen begroeten!

Waarom een Parkinson Caf?? Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en idee?n met lotgenoten. Het ParkinsonCaf? is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.

Over Woonzorggroep Samen Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cli?nten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen ?n een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cli?nten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden.

Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211 136.