• beeld van Erica Kraan

    Gerda Venema
  • Erica Kraan - Beedend kunstenaar

    Gerda Venema
  • menselijke figuurtjes Erica Kraan

    Erica Kraan

workshops boetseren bij Noordkopkunst

15-04-2018, 23:09 | Lezersnieuws | Erica Kraan - Art

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 11:00 tot zondag 29 april 2018, 17:00

Locatie:

Oostwal 2
De Ondernemerscentrale
Tuitjenhorn

28 & 29 april ? demonstratie en workshop boetseren van Erica Kraan ? Art, presentatie LivelyLives platform en stichting bij de expositie Noordkopkunst in Tuitjenhorn.

In de Ondernemercentrale aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn is een zeer diverse en uitgebreide collectie kunst te zien van 16 kunstenaars en 16 fotografen.

Op zaterdag en zondag geeft beeldend kunstenaar Erica Kraan uit Schagen de populaire workshop boetseren menselijk figuur. Je gaat zelf ervaren hoe je met klei een figuurtje opbouwt. Deze start om 12 uur. Je kunt je van te voren opgeven bij Erica (info@ericakraan-art.com of 0612729948), maar ook ter plaatse aanschuiven om deze tijd, zolang er nog genoeg plaats is. De bijdrage is ? 15,--. Je beeldje wordt in haar atelier gebakken en kun je daar later ophalen. Op zondag vertelt Jeanet Heinen - Tromp je graag hoe zij het platform LivelyLives inzet om maatschappelijke initiatieven te steunen. Hoe dit platform is opgezet en uitgebouwd met de intentie, dat zij vrouwen een podium bieden om jouw goede doel, diensten en producten te laten zien en te delen, vanuit jouw authentieke ambitie. Tevens is zij oprichter van de LivelyLives foundation: - Je staat niet alleen - Soms lacht het leven jou of je dierbaren minder toe dan je hoopt. Ziekte en verdriet slaan de grond onder je voeten weg en je hebt hulp nodig om door te gaan. Hulp van familie en vrienden, maar ook van instanties. Om de val te verzachten en je te helpen opkrabbelen. Onze stichting ondersteunt en ontwikkelt initiatieven die het leven een stukje aangenamer maken. De expositie loopt t/m 27 mei en is geopend van 11 tot 17 uur. Meer informatie op www.noordkopkunst.nl