• Staand (Vlnr): Rob Brouwer, Mariska Vos, Mascotte CoCo, Karin Schra, Mark van Tongelen, Gehurkt: Bert de Graaf en Marisca Steenvoorden

    ZAP Tennis

Aanmelden Open Zwaluwtoernooi ZAP Tennis in Breezand

03-05-2019, 15:17 | Lezersnieuws | Mark

Van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni vindt het 23e Open Zwaluwtoernooi plaats. De wedstrijden zullen worden gespeeld op de prachtig versierde banen van ZAP Tennis. Inschrijven is vanaf nu weer mogelijk.

 

In de categorieën 4 tot en met 8 kan worden ingeschreven voor heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel of gemengd dubbel. Ook is er in sommige categorieën weer een 35+ schema.  

 

Het toernooi kent net als voorgaande jaren twee ‘culinaire’ feestavonden waar zowel de deelnemers als de bezoekers kosteloos van kunnen genieten. Op woensdagavond 26 juni wordt voor alle aanwezigen de lekkerste vis gebakken. De vleeseters komen op zaterdagavond 30 juni aan hun trekken als de lekkerste varkenshaassaté wordt geserveerd. Aansluitend zal de feestavond losbarsten. Beide avonden worden mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die het toernooi kent. Kortom, genoeg redenen om mee te doen of om gewoon als toeschouwer aanwezig te zijn bij dit gezellige evenement.

 

Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 9 juni 2019 of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. Zorg dus dat je niet te laat bent en geef je direct op! Voor informatie kunt u contact opnemen met Rob Brouwer, wedstrijdleider: zwaluwtoernooi@hotmail.com.