Laat je verrassen bij de ‘regio buren’ West-Friesland

23-05-2019, 19:30 | Lezersnieuws | Elisa

Waarschijnlijk hebben jullie West-Friesland als onze ‘regio buren’ vast wel eens bezocht. Op 29 juni willen wij onze regio een beetje meer aandacht geven.

Wij willen graag het mooie West-Friesland in de schijnwerpers zetten. Een zeer gevarieerd landschap met fraaie dorpen, leuke stadjes, natuurgebieden. Waarschijnlijk hebben jullie West-Friesland als onze ‘regio buren’ vast wel eens bezocht. Op 29 juni willen wij onze regio een beetje meer aandacht geven.

West-Friesland is namelijk rijk aan musea, leuke attracties, authentieke boerderijen, mooie kerkjes en veel molens. Het is een genot om door het West-Friese landschap te toeren, met onderweg vele mogelijkheden om een hapje te eten of wat te drinken.

De mooiste momenten ontstaan door spontaan te zijn. Daarom willen wij ons dagprogramma nog niet met jullie delen. Het blijft een verrassing tot 29 juni. Dus stap in de bus en ervaar hoe leuk het is om verrast te worden. Tijdens deze dag zorgen wij voor een compleet programma. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende activiteiten. Deze dag is inclusief.

- Vervoer vanaf Hoorn P&R Transferium

- Koffie en wat lekkers

- Begeleiding (kan ook zelfstandig

 - Lunch

- Foto’s als herinnering aan deze dag

- Meerdere activiteiten op verschillende plaatsen.

Voor meer informatie: www.tour2day.nl Het belooft een dag vol plezier te worden. Durf jij het avontuur aan? Schrijf je in!