• JuRo Unirek/VZV

    Th Moras

Prima prestatie reserves JuRo Unirek/VZV .

22-01-2019, 17:08 | Lezersnieuws | Theo

De reserves van JuRo Unirek/VZV leverden een prima prestatie op bezoek bij directe concurrent U.S Ds.1.

JuRo Unirek/VZV 2 won de wedstrijd met 22-31 dat bij rust al een 10-17 voorsprong had opgebouwd en liet duidelijk zien de Hoofdklasse te zijn ontgroeid.

Het team van coach Ard de Ruiter speelde super geconcentreerd en gemotiveerd zonder speelsters van het eerste team die in de thuishal ’t Zijveld tegen Borhave moesten aantreden.

Met aanvulling van de A jeugd en Pien Groeneveld die na een langdurige blessure haar debuut kon maken hebben de reserves een sublieme pot handbal laten zien.

Het nieuwe beleidsplan van JuRo Unirek/VZV begint duidelijk zijn vruchten aftewerpen om ook in de toekomst een vaste plek in de Handbal Eredivisie te waarborgen.

Gestreefd wordt omdat binnen enkele jaren te realiseren wat met de jeugdteams in de Landelijke competities zeker tot de mogelijkheden behoord.

Ook in de bekercompetitie hebben de reserves tot nog toe prima aansprekende prestaties geleverd door Eerstedivisionist ZAP, Geel Zwart Tweede Divisie en Eerstedivisionist Volendam te verslaan.

Er is in middels geloot voor de volgende bekerronde:

De Reserves van JuRo Unirek/VZV DS2 treffen woensdag 6 februari het in de Eredivisie spelende Cabooter Group/HandbaL Venlo DS1 om 20.00 uur in Sporthal ’t Zijveld.

JuRo Unirek/VZV DS1 moet het 7 februari om 20.00 uur opnemen tegen het in de Tweede Divisie uitkomende PSV Handbal DS1 in Eindhoven.