• kandidaten GR2018

    Angelique Van Wijk

VVD-afdeling Schagen kiest haar kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 

22-11-2017, 21:24 | Lezersnieuws | Stefan Slikker

VVD-afdeling Schagen kiest haar kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018

In de Algemene Ledenvergadering van de VVD Schagen van 22 november jl. hebben de leden de volgorde van de kandidaten op de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. De lijst ziet er als volgt uit:

 

Ingo Kroon (lijsttrekker) Jonne van de Beek Roel Takes Angelique van Wijk Willem Jan Stam Willem van de Sande Jur Perton Peter Vlam Pieter Eelman Thomas van de Ploeg Rachel Teel Arjan Ligthart Claudio Blok Martien Baltus Terry Modder Han Deutekom Sjaak Ruijter Jeroen Groot Jeanette de Boer Piet Marees

                                                            

 

Een mooie lijst met mensen met een gevarieerde achtergrond, een goede combinatie van ervaring en nieuw talent, jong en wat ouder, man en vrouw en met elkaar een goed team met veel kennis en ervaring. De personen op de lijst vormen tezamen een goede afspiegeling van de achterban en zijn ieder voor zich een uitstekende vertegenwoordiger van de lokale liberale standpunten voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Vol vertrouwen zien wij de verkiezingen tegemoet.

 

Voor nadere informatie kunt u zich richten tot de voorzitter Lokaal Netwerk VVD Den Helder-Schagen, Jan Bouwes, voorzitter@vvddenhelder-schagen.nl - 06 53439711.