Zonnebloem Loterij 50 jaar!!!

05-04-2019, 13:39 | Lezersnieuws | Wil

Iets goeds doen voor een ander? Help de jarige Zonnebloem een paar uurtjes met het verkopen van loten!

Dit jaar bestaat De Zonnebloem 70 jaar. En ook dit jaar organiseren we de Zonnebloemloterij. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is Zonnebloemafdeling Schagen op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Schagen gezellige activiteiten en leuke uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking die er niet zelfstandig op uit kunnen. Velen van hen zijn vaker thuis dan hen lief is. Van 11 april tot 1 juli staat de verkoop in Schagen gepland.
Iedereen die 3 uurtjes tijd over heeft en die het belangrijk vindt dat mensen met een handicap, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Wil Niesten, 0224-214278. We kunnen alle hulp goed gebruiken. Met de lotenopbrengst organiseren we dit jaar elke maand een uitje voor onze gasten

Over de Zonnebloem Bij de Zonnebloem hebben we al 70 jaar hart voor elkaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.