Deel je nieuws

Dansen voor het schoolplein Sint Jozefschool-'t Zand

Afgelopen donderdag gaven de kinderen van de Sint Jozefschool uit 't Zand een super toffe dansvoorstelling. Er was veel belangstelling van ouders, grootouders, verzorgers, bekenden en bewoners van het zorgcentrum. Bij de ingang stond een gulle gave pot voor het nieuwe schoolplein.

Zwipeout

Wij zijn stichting Meer aan Cee en zijn een groep vrijwilligers die het leuk vinden om gratis evenementen organiseren in het mooie Callantsoog.

Nieuwe leespraktijk geopend in 't Veld

Astrid Moras (leerkracht en leesspecialist) is vol enthousiasme gestart met haar eigen leespraktijk aan de Tjaddinxlaan 25 in ’t Veld: "Van leesprobleem naar leesplezier".

Schager kerktoren tegen de lichtende nachtwolken

De kerktoren van Schagen tegen de achtergrond van de lichtende nachtwolken op 12 juni 2019.

Bijeenkomsten in ’t Zand en Callantsoog gaan niet doorEén centrale Informatiebijeenkomst ‘Langer Zelfstandig Thuis Wonen’ in Petten

De drie geplande bijeenkomsten ‘Langer Thuis Wonen’ verhuizen naar één locatie. De informatiemarkt wordt gehouden op dinsdag 18 juni in de Multifunctionele Ruimte in Petten (Plein 1945).

Nieuwe leespraktijk gestart in 't Veld: Van leesprobleem naar leesplezier

Astrid Moras (leerkracht en leesspecialist) is vol enthousiasme gestart met haar eigen leespraktijk aan de Tjaddinxlaan 25 in ’t Veld. Kinderen vloeiend leren lezen is haar passie. De kunst van het lezen verloopt niet bij elk kind vanzelf.

Crazy Autocross in Winkel op zondag 16 juni vanaf 12.00 uur

 

Spektakel gegarandeerd bij

C R A Z Y   -   A U T O C R O S S

op zondag 16 juni 2019 in

W I N K E L

 

Zomerbridgedrives Callantsoog

Bridgeclub Callant start op donderdagavond 20 juni gedurende de zomermaanden weer met de jaarlijkse zomerbridgedrives. Dat vindt plaats in het dorpshuis 'de Kolfweid' te Callantsoog. De aanvang is 19.30 uur en het inschrijfgeld is 10 euro per paar.

Berichten in kranten en op radio effectief tegen inbraken

Alweer voor de tiende keer organiseert de stichting NIPW de Nationale Inbraakpreventieweken. Twee keer per jaar, in mei en juni en in november en december, bericht de stichting over inbraakpreventie. Dat gebeurt na uitgebreid onderzoek.

Jeugddag vv Kaagvogels + Leuk! Mixtoernooi

Op zaterdag 15 juni organiseert voetbalvereniging Kaagvogels de jaarlijkse Jeugddag met aansluitend het LEUK! Mixtoernooi.

Hans en Ratna van Restaurant Leuk! hebben de naamsponsoring op zich genomen voor dit jaarlijks terugkerend evenement. Hier zijn wij heel erg blij mee.

Pagina's