Deel je nieuws

Burgerschapsdagen op Het Molenduin

SCHAGEN – Afgelopen donderdag gingen De Burgerschapsdagen van start op Het Molenduin in Schagen. Tijdens De Burgerschapsdagen leren leerlingen wat het betekent om deel uit te maken van een pluriforme samenleving en op een respectvolle, zorgzame manier om te gaan met de medemens.

peuters uit schagen vieren feest

de peuters van 't Hummeltje,de Speelboom, en de Kikkerpoel uit Schagen vierden feest met een voorstelling van Muziek op Schoot over een tijger die niet wakker mag worden! De kinderen hebben gezongen, gedanst en met eieren muziek gemaakt! Een hele mooie feestdag!

De aanwezigheid van schulden tast het rationele denkvermogen aan.

Een gezin zit diep in de schulden, maar een van de kinderen loopt wel met dure merkkleding en de nieuwste telefoon rond, hoe kan dat? Het vergeten van afspraken, beloften niet nakomen, snel opgeven.. ‘De schuldenaar wil niet geholpen worden’ is dan al snel de eerste reactie.

Van Schagen Kampioen Matchplay

Winkel - Zaterdag werd op Golfbaan Regthuys de finalewedstrijd van de Wintermatchplay competitie gespeeld. De finalisten Sander van Bilsen en Jan Hendrik van Schagen streden een spannende strijd met af en toe een

8e Schoolzwemkampioenschap Hollands Kroon

Op woensdag 24 april zal in het zwembad Den Krieck te Breezand het 8e Schoolzwemkampioenschap van Hollands Kroon worden gehouden. Dit kampioenschap is voor kinderen van het basisonderwijs en zij kunnen zich inschrijven met een team van 6 kinderen.

Erespeld van Verkeersbrigade Waarland voor Frans van Diepen

WAARLAND – Ruim 1.000 verkeersbrigadiers leidde hij op in Waarland: politieagent Frans van Diepen Hij stond aan de basis van de Waarlandse verkeersbrigade in 1988 en zette zich daar de afgelopen ruim 30 jaar intensief voor in.

Ponyrijden in de meivakantie

In de meivakantie houdt Dapperstal weer enkele Pony Doe Dagen. Op 23 april, 24, 29 april en 1 mei a.s. kunnen kinderen komen ponyrijden, pony borstelen, helpen met de verzorging en spelen op de boerderij. De dagen duren van 10.30 tot 14.30 uur en zijn voor kinderen van 6 tot 11 jaar.

Workshop Abstract schilderen Olieverf

Zaterdag 13 april geeft Elly Doolaard een workshop Abstract Schilderen met Olieverf in De Keesschuur. Er wordt gewerkt op forse doeken naar eigen keus plusminus 70x90 , 60x100 o.d. Geschikt voor beginners en gevorderden. Zet je hele "ziel en zaligheid op het doek"

Zonnebloem Loterij 50 jaar!!!

Iets goeds doen voor een ander? Help de jarige Zonnebloem een paar uurtjes met het verkopen van loten!

Pagina's