Lezersnieuws

Uitslag B.C. Callant

A-lijn

  1.          Meijering           - Smit                  61.31 %

Zet mantelzorgers in het zonnetje

Ieder jaar waarderen de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen mantelzorgers met een VVV waarderingsbon. Zorgt er iemand voor u en wilt u diegene ook in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor deze waardering.

Boerenkoolloop

Een niet meer weg te denken evenement in deze regio. De loop gaat over verschillende afstanden. Voor de jeugd is dat 1,2 km en verder zijn de afstanden 5 en 10 km. Voor veel lopers uit heel Noord-Holland is deze loop inmiddels een klassieker geworden.

Winnaar Foto van de Maand

Foto van Maand

 

Winnende foto's AFV Schagen

Tijdens de fotocompetitie van de fotoclub AFV Schagen zijn er twee winnaars Marion Verwindt met graffiti bij de jury en Joke Ligthart-Wognum met een avondfoto van de SS Rotterdam bij de leden

Uitslag B.C. Callant

Uitslag B.C. Callant    8 oktober 2018

A-lijn

1. Tieken - Tieken                  59.82 %

2. Duif     - v. Ravenzwaai      58.04 %

Leerlingen van basisschool Zandhope maken spel met 3D printer.

Vier leerlingen uit groep 8 van basisschool Zandhope uit ‘t Zand hebben een eigen spel gemaakt met de 3D printer. Sinds enkele jaren is de school in het bezit van een 3D printer. Deze hebben de leerlingen zelf in elkaar gezet met behulp van een betrokken opa.

Embargo verkoop autobiografie Ondankbaar Loeder opgeheven

Smaad en laster beschuldigingen

Leuke luitjes uit Schagen genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan.

Wat doet het naaiatelier van de Factorie

Binnen het Factorie naaiatelier proberen we mee te denken met wat we voor anderen kunnen betekenen. Zo hebben we een memory blanket gemaakt van kleding van een overleden oma.

Pagina's