Deel je nieuws

SCHAGEN DANST

Schagen Danst Zondag 29 september Muziektuin, Podium Markt en Makado Schagen

Jonge ouders niet meer verblind door de roze wolk

De roze wolk maakt mensen blind. Ouders in het specifiek. Terwijl al hun aandacht naar de pasgeborene gaat, zien zij het bijbehorende prijskaartje waarschijnlijk over het hoofd.

Weerbaarheidstraining Coach Maaike

Coach Maaike organiseert vanaf half september een weerbaarheidstraining in Anna Paulowna voor kinderen van ongeveer 9-12 jaar.

Scheeptuygh zoekt nieuwe bemanningsleden

Schagen, maandag 12 augustus 2019.
Shantykoor ’t Scheepstuygh uit Schagen is op zoek naar nieuwe zangers die het koor kunnen versterken.

Spaans temperament in Ruïne kerk

Op zondagmiddag 25 augustus a.s. gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een concert geven in de Ruïne kerk, dorpsstraat 33 te Oude Niedorp.

Orgel en trombone in de Oude Ursulakerk

In de Oude Ursulakerk, Warmenhuizen een concert voor orgel/vleugel en trombone door Sebastiaan Schippers en Joël Hofman op zondagmiddag 11 augustus aanvang 14.00 uur. Beide muzikanten hebben weer heel veel zin in het spelen in deze mooie kerk.

Concert Jyoti Verhoeff

Op vrijdagavond 16 augustus speelt Jyoti Verhoeff in de Oude Ursulakerk, Dorpsstraat 93 te Warmenhuizen. Aanvang 20.00 uur. Entree €9,-

Kroegbaas Gertje Boekel is niet meer !

Groot vlagvertoon als eerbetoon bij het afscheid van Gertje Boekel voormalig kastelein uit Zijdewind.

Gert heeft samen met z’n vrouw Riet 35 jaar het café de Landbouw gerund, voorjaar 2017 gingen ze met pensioen.

Bridgecursus in Warmenhuizen

Vanaf donderdagavond 19 september a.s. zal in café De Ooievaar in Warmenhuizen veertien weken lang een bridgecursus voor beginners worden gegeven.

Basiscursus EHBO start op 23 september.

Op 23 september 2019 start de basiscursus EHBO via de EHBO vereniging Schagen. U leert in diverse situaties eerste hulp te verlenen aan volwassenen en aan kinderen. U krijgt les van een gecertificeerd instructeur. Tijdens de lessen maken we ook gebruik van lotus-slachtoffers.

Pagina's