Lezersnieuws

Ouder en Kind workshop/ Verzorgingsproduct

Kom samen ( ouder en Kind) een workshop volgen. We ontvangen jullie met koffie/thee, water en wat lekkers. Tijdens deze workshop leer ik je je eigen verzorgingsproducten maken. We maken deze producten van natuurlijke materialen. Ik vertel je het een en ander over essenti?le olieen.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Adam en Evatoernooi bij PON

Wedstrijdleider is Sytze Mobach. Hij stelt: ?Het Adam en Eva-toernooi kenmerkt zich door een gezellige sfeer. Bovendien is een wedstrijdlicentie niet nodig dus er doen ook minder ervaren jeu de boulers aan mee. Het is voor de promotie van onze sport.

Muzikale toppers in Slot Schagen

Heerlijke klassieke muziek in Slot Schagen Als je deze jonge mensen hoort en ziet spelen, kun je alleen maar ademloos luisteren. Wat een talent en wat een kans om dit in Schagen mee te maken.

zomerconcerten in Schagen en Warmenhuizen

29 editie  van The International Holland Music Sessions

ZOMERCONCERTEN IN SCHAGEN EN WARMENHUIZEN

 

foto's  schagen  hoefsmit aan het werk

Hallo Redactie

 

Mijn naam is Lidian Kerr (hobby fotograaf) ik heb een paar prachtige foto's kunnen maken  van de dieren markt afgelopen zaterdag in Schagen.

We waren op vakantie  in Dirkshorn, en hebben de markt bezocht.

Afsluiting Schager Wijkenlopen 2018

De Schager wijkenlopen zijn nu formeel afgerond met de prijsuitreiking aan de winnende school, De Vogelweid. Het valt op dat er weinig jongens bij zijn. Uitdaging voor volgend jaar?!

vrije inspeel avonden BC Never Down

Bridge Club Never Down houdt op woensdag avond 8-15-22-29 augustus 2018 vrije inspeel avonden. aanwezig 19.15 u beginnen 19.30 u Kosten 5.00 euro p.paar betalen aan de zaal

Callantsoog on Wheels Motorspektakel

29 juli 2018. Callantsoog on Wheels

Banenmarkt: Banenmotorbouw

Bedrijven uit de buurt van Warmenhuizen organiseren: ?Banenmotor Bouw?. Het moment om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de bouwgerelateerde bedrijven.

Pagina's