Sport lezersnieuws

Adam en Evatoernooi bij PON

Wedstrijdleider is Sytze Mobach. Hij stelt: ?Het Adam en Eva-toernooi kenmerkt zich door een gezellige sfeer. Bovendien is een wedstrijdlicentie niet nodig dus er doen ook minder ervaren jeu de boulers aan mee. Het is voor de promotie van onze sport.

Muzikale toppers in Slot Schagen

Heerlijke klassieke muziek in Slot Schagen Als je deze jonge mensen hoort en ziet spelen, kun je alleen maar ademloos luisteren. Wat een talent en wat een kans om dit in Schagen mee te maken.

Afsluiting Schager Wijkenlopen 2018

De Schager wijkenlopen zijn nu formeel afgerond met de prijsuitreiking aan de winnende school, De Vogelweid. Het valt op dat er weinig jongens bij zijn. Uitdaging voor volgend jaar?!

vrije inspeel avonden BC Never Down

Bridge Club Never Down houdt op woensdag avond 8-15-22-29 augustus 2018 vrije inspeel avonden. aanwezig 19.15 u beginnen 19.30 u Kosten 5.00 euro p.paar betalen aan de zaal

Callantsoog on Wheels Motorspektakel

29 juli 2018. Callantsoog on Wheels

Beginnerscursus Agility

Cursus Agility voor Honden Op 5 juli start bij Hondenvereniging KCWF, Nes 24 B in Schagen, een Agilitycursus. Deze cursus is op donderdagavond en begint om 19.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.

Schagerwijkenlopen afgerond

Ondanks dat het droog was stond ?Druppie? er wel bij namens JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). De RABO bank heeft op alle 5 avonden vers fruit uitgedeeld.

alles valt op zijn plek voor junioren van av nova op nk junioren

De atleten van AV NOVA hadden het NK voor junioren in Emmeloord met rood omcirkeld op de kalender.

Regius roeisters steeds sneller!

Het Regius College deed afgelopen vrijdag 15 juni met 6 meiden mee aan het Nederlands Schoolroei Kampioenschap op de Bosbaan. Het Regius College heeft met Amber Breed en Marit Bak 2 snelle roeisters in huis.

Businessrun - Schager Wijkenlopen

Vier (4) personen die elk een rondje van 2,5 km lopen. Het is geen wedstrijd! Je kunt daar je bedrijf of organisatie promoten en daarna gezellig napraten in de kantine van TAS?82, De Tramhalte.

Pagina's