• Klaar voor de show!

    Eigen foto.

[BigBand Miss Jones: Kick Off

SCHAGEN In het Scagon Theater in M18 aan de Torenstraat in Schagen wordt het nieuwe jaar zaterdag 6 januari afgetrapt onder het motto 'Kick Off 2018' door BigBand Miss Jones.

BigBand MissJones een zeer gerenommeerd muzikaal gezelschap, dat ook in Schager regio ruimschoots de sporen heeft verdiend. Zo trad de band op tijdens de laatste Schager Uitmarkt, met een optreden dat menigeen nog op het netvlies gebrand staat. Deze 23 koppen tellende Noord-Hollandse formatie heeft dan ook een reputatie hoog te houden als het gaat om swingend, vaak niet alledaags bigband- en poprepertoire.

Met 'Kick Off 2018' presenteert MissJones een afwisselend nieuwjaars concert waarin, voor de gelegenheid, een geheel nieuw programma ten gehore zal worden gebracht. Hoofdrollen hierin zijn weggelegd voor zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten. De band staat onder leiding van Ton van de Kieft.

OPTREDENS Big Band MissJones treedt vrijwel maandelijks op. Zowel op besloten feesten als ook veelvuldig bij openbare evenementen en festivals. Hierbij weet het orkest feilloos de juiste sfeer te scheppen. Vaak dankzij opvallende arrangementen. In haar tienjarig bestaan schrijft de band meer dan 100 optredens op haar naam. Uniek voor een band in dit genre. Reserveer snel kaarten, want de animo is naar verluidt nu al groot.

KAARTEN Entreekaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassa-openstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen. Het optreden begint om 20.15 uur.

MISSJONES STYLE Sinds 2006 is een formatie samengesteld uit goede muzikanten die hun enthousiasme delen voor goede en goed uitgevoerde bigbandmuziek. Geen onduidelijke moderne jazz, geen 'Old School' Dixieland, of zich beperkend tot de jaren '40 standards. Nee, MissJones houdt er een breed toegankelijk basisrepertoire op na, met wisselende stijlen.