• Prime Minister James Steward (Alexander Skarsgård) en Charlotte (Charlize Theron) in Long Shot.

    Philippe Bossé

Charlize Theron in fraaie rol: win twee vrijkaarten!

SCHAGEN Het nieuws van Kinepolis voor deze week. Charlize Theron speelt een hoofdrol in 'Long Shot'. Ze kreeg in 2004 een Academy Award. Maar voor welke film was dat? Weet je het antwoord? Mail dat dan voor vrijdag 14 juni 12.00 uur voorzien van naam, woonplaats en telefoonnummer naar schagerweekblad@bdu.nl en wie weet win jij de twee vrijkaarten! Hier het overzicht van de komende periode.

A DOG'S JOURNEY Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje 'CJ' te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog's Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

MANOU OP DE MEEUWENSCHOOL De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

LONG SHOT Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred's zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken.

BALLET Romeo en Juliet: Shakespeares fameuze liefdespaar, ten prooi aan passie en tragedie in Kenneth MacMillans 20ste- eeuwse meesterwerk. Dit eeuwige liefdesverhaal is over de hele wereld bekend. Sinds Kenneth MacMillans Romeo and Juliet in 1965 bij de The Royal Ballet in première ging, is het werk uitgegroeid tot een moderne balletklassieker. De choreografie verbeeldt de emoties van het jonge paar als ze hopeloos verliefd worden, ondanks alle belemmeringen die ten slotte tot de dramatische ontknoping leiden. Elke revival biedt weer nieuwe dansers de gelegenheid om de gedoemde minnaars gestalte te geven. De voorstelling duurt ca. 3 uur en 15 minuten, incl. 2 pauzes

TOYSTORY KIDSWEEKEND Je favoriete speelgoed vriendjes zijn weer terug in de nieuwe film Toy Story 4! Kom samen met al jouw vriendjes deze geweldige nieuwe kinderfilm bekijken tijdens het Kids Weekend op 29 en 30 juni bij Kinepolis.

(www.kinepolis.nl)