• Eveline Broekhuizen.

    Desiree Verver Photography
  • Eveline Broekhuizen.

    Desiree Verver Photography

Creatieve schrijfworkshop in Barsingerhorn

REGIO Ontspannen schrijven midden in de natuur? Dat kan op vrijdag 20 april 2018 in De Kapschuur, net buiten Schagen. Hier organiseert Eveline Broekhuizen de creatieve workshop 'Schrijf vanuit je hart'.

Tijdens deze workshop wordt mindfulness gecombineerd met schrijven. Dankzij de ontspanningsoefeningen kom je tot rust en de schrijfoefeningen brengen je creativiteit tot leven. Laat je inspireren door de prachtige omgeving van De Kapschuur, aan de voet van de Westfriesedijk in Barsingerhorn. Neem tijd voor jezelf, prikkel je zintuigen en laat de woorden stromen vanuit je hart.

De workshop wordt geleid door Eveline Broekhuizen. Met haar bedrijf Elibro Tekst & Redactie heeft zij veel ervaring in het coachen en begeleiden van auteurs. "Toen ik voor het eerst bij De Kapschuur kwam, wist ik meteen: hier wil ik schrijven. Wat een heerlijke plek, midden in de natuur. Een plek om even stil te zijn en tot jezelf te komen, zodat je kunt horen wat jouw hart je te vertellen heeft. Dit deel ik graag tijdens de workshop Schrijf vanuit je hart."

De workshop vindt plaats 20 april van 14.00 tot 16.00 uur in De Kapschuur, Kreil 30, Barsingerhorn. De kosten zijn € 35,- inclusief btw, koffie/thee, notitieboekje en schrijfwaren. Meer info: www.elibrotekstenredactie.com