• Persfoto.

Elvis Presley schittert 16 augustus bij Kinepolis

REGIO Kinepolis brengt Elvis Presley donderdag 16 augustus terug naar het witte doek. Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van de Elvis '68 Comeback Special, is de legendarische tv-special eenmalig te bewonderen in de bioscoop. Een unieke kans om de King of Rock 'n Roll aan het werk te zien op groot scherm!

Beleef de iconische Elvis '68 Comeback Special, die op 3 december 1968 op tv uitgezonden werd, bij Kinepolis zoals je 'm nog nooit beleefd hebt: in de bioscoop. Op het witte doek en met het beste beeld en geluid maakt de uitzending meer indruk dan ooit. Presley schittert in de tv-special, die zijn comeback als live performer markeerde en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière.

De verjaardagseditie van Elvis '68 Comeback Special bevat niet alleen de tv-special maar ook een exclusieve blik op de making-of, met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder en Priscilla Presley. De verkoop voor Elvis '68 Comeback Special is al begonnen; mis deze kans niet en boek vandaag nog ticket(s). Tickets: €13,50.

In de regio te zien in Den Helder en Schagen.