• Een bouwval bij 't Verlaat.

    Willem Visser

Foto-expositie Willem Visser in foyer Scagon Theater

SCHAGEN  Willem Visser (65) uit Schagen exposeert van 1 februari tot en met 30 april foto's in de foyer van het Scagon Theater in Cultuurhuis M18 in Schagen. De expositie is te bezoeken één uur voor een voorstelling is, het hele programma van het Scagon Theater is te zien op de website www.scagontheater.nl

JHet thema van de expositie is 'De schoonheid van verval'. "Mijn liefde gaat uit naar het fotograferen van oude vervallen schuren en onbewoonbare huizen of boerderijen, het mooie daarvan is dat er een hele geschiedenis achter zit. Ik maak hoofdzakelijk foto's van de buitenkant, en met name van details als roestige scharnieren, klinken en afgebladderde verf, muren met groene alg, maar ook oude scheve deuren en oude raampjes vind ik interessant, als het maar oud en roestig en vervallen is", aldus Visser geboren en getogen aan 't Noord in Schagen.

"Wat ook 'n passie van mij is, is fotografie en poëzie, ik maak vierregelige gedichtjes bij mijn foto's, het zijn gedachtes die opkomen bij de foto's, en die ik dan omzet in een vier-regel- gedicht, het liefst met een woordspeling en een positieve boodschap. Deze gedichtjes zie je terug in de vorm van fotogedichtkaarten, en vier gedichtbundels met als titel 'In Gedachten'.

Wie meer informatie wil over zijn werk: kijk dan op www.fotosingel3.nl of mail naar wjj.visser@quicknet.nl (0224-216114/06-50543409).