• KWF

Gezocht: wijkhoofden en collectanten KWF

HOLLANDS KROON KWF Kankerbestrijding afdeling Hollands Kroon is op zoek naar collectanten en wijkhoofden voor de collecte in Anna Paulowna, Breezand, Barsingerhorn en Kreileroord.
Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken, zamelt het fonds zoveel mogelijk geld in. De collecte is in 2019 van 1 tot en met 7 september.

Wil jij KWF steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is? Heb je vrije uren over? Dan is deze vrijwilligersfunctie misschien iets voor jou. Een wijkhoofd stuurt 10 tot 15 collectanten aan in de eigen omgeving. Dit vrijwilligerswerk vraagt ongeveer 15 uur per jaar. De werkzaamheden bestaan uit jaarlijks overleg met de lokale afdeling, contact met de collectanten, het maken en aanpassen van de wijkindeling, het verdelen van de collectematerialen, samen de collecteopbrengst tellen, bijhouden van het digitale collectantenbestand en het werven en inzetten van nieuwe collectanten. Het wijkhoofd is sociaal, klantgericht en enthousiast, communicatief en online vaardig, betrouwbaar en gestructureerd.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden als wijkhoofd? Neem dan contact op met Renee Walrave (06-37376383, reneewalrave3@outlook.com) of Alex van Duist (06-30532588). Collectanten kunnen het aanmeldformulier invullen op www.kwf.nl/collectant. Een lokale KWF-vrijwilliger neemt dan contact met je op.