• Win twee kaarten voor de première van Pacific Rim: Uprising.

    Legendary-Pictures-Universal-Pictures

Gratis naar filmpremière?

SCHAGEN Bioscoop Kinepolis/CineMagnus en het Schager Weekblad geven twee vrijkaarten weg voor de première van Pacific Rim: Uprising. Geef voor vrijdag 23 maart 12.00 uur antwoord op deze vraag: wie is de vader van acteur Scott Eastwood? Mail uw antwoord naar schagerweekblad@bdu.nl Hier het overzicht voor de komende periode.

PREMIÈRE: PACIFIC RIM: UPRISING De piloten van de torenhoge Jaeger-robots gaan opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. Samen met zijn zus en rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8) gaat hij de strijd aan. Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

VOORPREMIÈRES PIETER KONIJN Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.

AANKOMENDE EVENTS Zaterdag 24, zondag 25 en zaterdag 31 maart organiseert Kinepolis/CineMagnus een Kids Weekend met (de voorpremière van) Pieter Konijn. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. De film begint om 11.00 uur en de activiteiten zijn vanaf 10.00 uur. Aan deze voorstellingen zijn geen extra kosten verbonden.

Dinsdag 27 maart: Bernstein Triple. The Royal Ballet viert de honderdste geboortedag van Leonard Bernstein met een compleet Bernstein-programma van de hand van zijn vaste choreografen Wayne McGregor, Liam Scarlett en Christopher Wheeldon. Live-voorstelling: dinsdag 27 maart om 20.00 uur; encore-voorstelling: dinsdag 3 april om 14.00 uur Kaarten voor de live-voorstellingen kosten €21,50 en voor de encore-voorstelling €17,50. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee en een kleine traktatie. The Royal Ballet viert de honderdste geboortedag van Leonard Bernstein met een compleet -Bernstein-programma van de hand van zijn vaste choreografen Wayne McGregor, Liam Scarlett en Christopher Wheeldon.

Leonard Bernstein was een van de eerste klassieke componisten in Amerika die zowel een breed publiek als de critici kon bekoren. Zijn werkwijze was zeer eclectisch – hij ontleende net zo goed inspiratie aan jazz en hedendaagse muziek als aan de traditionele Joodse muziek en Broadway-musicals – en veel van Bernsteins muziekstukken lenen zich ook opmerkelijk goed voor dans. Hij werkte in het bijzonder veel samen met Jerome Robbins, een vruchtbaar partnerschap. Om de honderdste geboortedag van de componist te vieren, heeft The Royal Ballet zijn drie choreografen samengebracht om de dynamische en dansbare muziek van Bernstein in de schijnwerpers te zetten. Meer informatie over films en events op de website: www.kinepolis.nl