• Aangeleverd

Jaarmarkt Burgerbrug 'De Boeren Editie'

BURGERBRUG Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt zal ook dit jaar op de 3de zondag van juli de Jaarmarkt Burgerbrug georganiseerd worden! "We zullen dit jaar op die 21ste juli weer groots uitpakken", zegt Vincent Schipper namens de organiserende carnavalsvereniging de Pontcivielen.

Naast de bekende jaarmarkt met een grote verscheidenheid aan producten is er ook een heus rommelparadijs (kofferbakmarkt). Zoals afgelopen jaar zal er ook een aanbod van bedrijven uit heel de regio te zien zijn. De brandweer van Warmenhuizen is ook van de partij met demonstraties. "We zullen dit jaar de markt op de authentieke boerenmanier houden. Dit betekent dat vele oude ambachten en werktuigen te zien zullen zijn. Zoals een paard en wagen, oude trekkers en wagens, optredens van de Westfriese Dansgroep Schagen en een echte Mebo trekker. Ook zal er een veiling van groenten en materialen gehouden worden, uiteraard met veilingmeester en in oude traditie."

"Verspreid over de markt hebben we o.a. een Poffertjes theater, een nostalgische draaimolen, acoustic mix muziek, Levensgroot Boter, Kaas en Eieren, Aqua Bubbles en een visrokerij. Aan de bewoners van Burgerbrug is verzocht hun mooiste boeren outfit aan te trekken om deze bijzondere editie  geheel in stijl bij te wonen."

De markt zal op zondag 21 juli 2019 van 09:30 uur tot 16:00 plaatsvinden op de Grote Sloot en Burgerweg te Burgerbrug. Toegang is gratis. Voor informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met 0226- 795005. Of via de mail: jaarmarkt@pontcivielen.nl. Alle info is ook  te vinden op www.pontcivielen.nl/jaarmarkt/. Schipper, tot slot: "Wij als organisatie zullen er weer alles aan doen om er weer een geslaagde editie voor Burgerbrug en omstreken van te maken."