• PR-foto.

Kerk in Keltische sferen

EENIGENBURG Het duo Bodhi & Titus brengt zondag 18 november Keltische muziek in de kerk van Eenigenburg aan de Surmenhuizerweg in het dorp. Het concert van het getalenteerde duo begint om 15.00 uur.

Titus Kraakman schreef hun nieuwe programma 'Iers, Schots en Scheef', waarmee de kleinere, intieme podia in de Noordkop en ver daarbuiten wordt aangedaan. Bodhi en Titus, ook bekend van de band O'Branons brengen een programma met veelzijdige muziek en mooie samenzang.

REPERTOIRE Van Keltische muziek tot Fado. Van mooie ballads als het ongeëvenaard mooie 'Fields of Athenry' (Iers), 'Caledonia' (Schots) tot 'Besame Mucho' (Spaans) Een optreden, kortom, van een zeer ervaren zangduo met een gevarieerd repertoire. Van ingetogen ballads, tot vrolijke songs. Van muziek donker als Guinness tot een sprankelende wijn.

OVER HET DUO Bodh is al vele jaren actief als vertolkster van onder andere Nederlands-, Engels- en
Spaanstalige songs met Keltische invloeden. Bodhi, met haar mooie en kristalheldere
stem, begeleidt zichzelf op gitaar. Zij heeft een groot aantal jaren, naast veel solistenwerk,
samengewerkt met diverse gerenommeerde muzikanten.

Titus is begonnen in het Jeugdorkest en later in het Toonkunstorkest. Hij heeft de Ierse muziek in zijn hart gesloten, na voor het eerst Ierse sessies bezocht te hebben in The Irish Cottage in Oude Niedorp. Titus begeleidt zichzelf op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán en zingt ook met een onvervalste Ierse uitspraak prachtige, gevoelige ballads die soms tot tranen toe kunnen ontroeren. Dat alles maakt een optreden van twee vakmensen zeer de moeite waard.

En: meezingen wordt door het duo zeer op prijs gesteld en ook onverwachte gastoptredens van bezoekers worden niet geschuwd...
Voor meer informatie zie ook de site www.bodhititus.com
Het concert begint om 15.00 uur. Entree en consumpties in de pauze zijn gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ten bate van de fraaie kerk.