• Aladdin vertelt het verhaal dat t zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

    Photo Credit: Daniel Smith

Kinepolis: Aladdin & Elton John

SCHAGEN Schagenaar Fred Zijlstra is winnaar geworden van de twee vrijkaarten voor 'The Sun is also a Star. Als veel anderen wist hij dat acteur Charles Menton een van de hoofdrollen speelde in de tv-serie 'Riverdale'. Volgende week weer een lezersactie. Hier het overzicht van de komende periode.

STAN & OLLIE Eenmalige vertoning. Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland.

ALADDIN IN REAL 3 Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

ROCKETMAN Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

BALLET] Tripple bill; Fligh Pattern. Het hedendaagse repertoire van The Royal Ballet krijgt gezicht in het werk van drie momenteel toonaangevende choreografen. Christopher Wheeldons Within the Golden Hour draait om zeven stellen die elkaar aantrekken en afstoten, is gezet op muziek van Vivaldi en Bosso en speelt tegen de kleurrijke achtergrond van een suggestieve zonsondergang. De voorstelling duurt ca. 3 uur en 15 minuten, incl. 2 pauzes.

KLASSIEKERS Kinepolis presenteert de komende tijd ook een aantal klassiekers. About time: woensdag 5 juni 20.00; Nothing Hill: woensdag 12 juni 20.00 en Love Actually woensdag 19 juni om 20.00 uur.

LADIESNIGHT Woensdag 26 juni, Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran. Kijk voor meer informatie op www.kinepolis.nl

CAPER EN EMMA Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Kijk voor meer informatie op de website: www.kinepolis.nl