• Alles ligt en hangt al keurig klaar...

    Eigen foto

Kledingbeurs voor minima

SCHAGEN Het Arker Boetje afdeling Schagen organiseert opnieuw een tweedehandskledingbeurs voor minima.  

Vrijdag 16 van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdag 17 februari van 10.00 tot 12.00 uur is er een kledingbeurs voor mensen die met een minimum inkomen moeten rondkomen. Behoort u bij de doelgroep, kom dan langs om te zien of er iets voor u bij is. Er is volop (winter)kleding ook zijn er schoenen, voor volwassenen, kinderen en baby's. Alles netjes, schoon en zo nodig gestreken. Volop winterkleding voor elk wat wils.

Jan Dros: "We hanteren één prijs en dat is een euro per stuk. Het maakt dus niet uit of u schoenen of kleding koopt, alles kost één euro per stuk. Er is gelegenheid om te passen, zodat u alles wat u graag wilt kopen, ook echt aan kunt en niet iets mee naar huis neemt, wat thuis niet blijkt te passen. Ook bestaat de mogelijkheid om kleding in te leveren."

De beurs wordt gehouden in de kapel van de Volle Evangelie Gemeente aan de Hoep 6 in Schagen. Iedereen is van harte welkom en er is koffie en thee. "We doen dit in samenwerking met het ArkerBoetje in Middenmeer", besluit Dros. Voor info kunt u contact opnemen met Jan en Liesbeth Dros: 0224-217278 of 06-34129124 of mail naar info@vegschagen.nl