• 'Vice', het waargebeurde verhaal van Dick Cheney (Christian Bale).

    Officiële persfoto.

Ladiesnight met 'Dumbo'

Man yun Fan wint vrijkaarten

SCHAGEN Man yun Fan uit de Meerval in Schagen kwam na loting als winnaar uit de bus van de twee vrijkaarten voor Cold Pursuit. Zij wist, als heel veel anderen, dat hoofdrolspeler Liam Neeson in 1994 werd genomineerd voor een Academy Award voor zijn hoofdrol in Schindler's List. Volgende week weer een lezersactie. Hier het overzicht voor de komende periode.

LADIESNIGHT: DUMBO Woensdag 27 maart 20.00 uur. Producer Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland.

VICE Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney (Christian Bale), een van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Van de makers van The Big Short. Vice vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als vicepresident van George W. Bush (Sam Rockwell).

WIE IS DE MOL, FINALE Beleef de finale van 'Wie is de Mol?' bij Kinepolis in de bioscoop. Want zaterdag 9 maart is het eindelijk zo ver, dan krijgen we antwoord op de vraag: 'Wie is de Mol?'. Kinepolis biedt elke liefhebber de ultieme beleving van de finale: in de bioscoop. De live-uitzending van de finale van 'Wie is de Mol?' is 9 maart bij Kinepolis op groot scherm te zien. De reguliere verkoop van de bioscoopkaarten voor de finale van 'Wie is de Mol?' start zaterdag 23 februari via kinepolis.nl. Leden van AVROTROS kunnen hun plaatsen in de bioscoopzaal nu al bestellen via de website van AVROTROS. Wil jij zeker zijn van een plekje in de bioscoop bij jou in de buurt, wees er dan snel bij.

CAPTAIN MARVEL Vanaf dinsdag 5 maart. Tickets zijn nu te koop op www.kinepolis.com Marvel Studios' Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers' reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. Meer info op www.kinepolis.nl