• Emily Blunt is Mary Poppins in de remake van de gelijknamige Disneyklassieker.

    courtesy of Disney

Mary Poppins in Kinepolis

Maak kans op twee vrijkaarten

SCHAGEN 'Mary Poppins Returns' heet de remake van de legendarische musicalfilm-klassieker uit 1964 van Walt Disney, naar de boekenreeks van P.L. Travers. Kans maken op twee vrijkaarten? Geef antwoord op de volgende vraag: wie speelde de mannelijke hoofdrol in de film, naast Julie Andrews? Mail uw antwoord plus adresgegevens en telefoonnummer vóór vrijdag 21 december 12.00 uur naar schagerweekblad@bdu.nl

MARY POPPINS, Nl en Ov. Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns . Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt

BUMLEBEE Vanaf 20 december. Deze nieuwe actie-avonturenfilm begint in 1987, als Bumblebee zich schuilt houdt in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld), een avontuurlijke tiener, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Bumblebee is geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura and Michael Bay, oftewel de veteranen van de Transformers-franchise, samen met uitvoerend producenten Steven Spielberg, Brian Goldner en Mark Vahradian. Chris Brigham (Argo, Inception) treedt ook op als uitvoerend producent. Alle ingrediënten en kennis en kunde voor een vette film zijn aanwezig, kortom.

DE FABELTJESKRANT In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

ANDRÉ RIEU Zondag 13 januari 15.00 (incl koffie/thee en lekkers). De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek.

EXTRA In de kerstvakantie dagelijks voordelige ochtendvoorstellingen. Kijk op www.kinepolis.nl