• Op de foto van links, Hofdame Desi, Adjudant Franke, Koningin Sanne, Aartshertog Gert, Hofdame Kiki en Prins Gert de Achtste.

    Foto aangeleverd

Muggenburger Ukketukkers vieren feest

MUGGENBURG Nog even de laatste carnavalskrakers oefenen en de hofhouding van de Muggenburger Ukketukkers is klaar voor het carnaval. Vanwege de gesloten deuren van Igesz is het carnaval op de volgende locaties.

Vrijdagochtend 9 februari zal de sleuteloverhandiging door de gemeente plaatsvinden, rond 11.00 uur op de Aloysiusschool. Vervolgens brengen de Ukketukkers een bezoek aan de basisschool De Vogelweid', gevolgd door het jaarlijkse bezoek aan Magnushof. De avond staat in het teken van een Bierkade Bier Borrel vanaf ca 21.00 uur.

Zaterdag 10 februari.start de optocht door het centrum van Schagen en Groeneweg om 11.30 uur vanaf de Markt. Ook de wagens van Sint Maarten, Waarland, Warmenhuizen en Burgerbrug zullen weer meerijden.

De kindermiddag is in de Gevel. De zaal gaat open om 13.15 uur, en het feest start om 14.00 uur. De ouderopvang is in de voorbar van de Gevel

Zaterdagavond 10 februari is Alpha de place to be voor het Sasv Narrenbal, van 19.00 tot 22.00 uur. De afterparty is in de Bierkade.

Zondagavond 11 februari houden de Muggenburger Ukketukkers een kroegentocht, waarbij in ieder geval Spoorzicht en de Bierkade worden bezocht.

Maandag 12 februari staat een bezoek aan de Bron op het programma. En de Grande Finale, Dikke Dinsdag 13 februari wordt traditioneel gehouden in de Gevel vanaf 20.30 uur.