• Het koor is al helemaal in 'the mood'.

    PR-foto

Musical The Youg Spirit Singers

REGIO Belangstellenden kunnen vrijdag 9, zaterdag 10 en 17 maart genieten van een verrassende voorstelling, de musical 'Jonah'. Deze wordt uitgevoerd door The Young Spirit Singers onder leiding van Chris de Kroon en gespeeld door Willem Poortvliet.

Het liedje 'Jonah in de walvis' kent vrijwel iedereen. Maar hoe ging dat verhaal ook weer? Waarom zat hij in die walvis en wat heeft dit met ons te maken? Het bijbelverhaal Jonah wordt in deze bijzondere voorstelling naar de huidige tijd gehaald. Willem Poortvliet heeft deze musical in nauwe samenwerking met Chris de Kroon geschreven. Hij vertolkt zelf de hoofdrol van Jonah. Gospelkoor The Young Spirit Singers uit Dirkshorn (en wijde omgeving) omlijst het verhaal met swingende, gevoelige en mooie gospel, soul en ballets van onder andere Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Bob Dylan. Dirigent Chris de Kroon heeft voor deze musical het begeleidende combo sterk uitgebreid.

Door de afwisseling van spel, gevarieerde muziek en de vele getalenteerde solisten die het koor rijk is, belooft het een afwisselende avond voor jong en oud te worden. Jonah dus, in een nieuw jasje en met moderne technieken; zo komt deze oude geschiedenis tot leven. Wat heeft dit verhaal ons nu ons nog te vertellen?  Jonah is te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart in het theater Vrij Zijn in Alkmaar (madame Curiestraat 2a) , en op zaterdag 17 maart in de gereformeerde kerk van Andijk (Middenweg 4). Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn in voorverkoop 13 euro voor volwassenen en 10 voor kinderen t/m 12 jaar en aan de kassa 15 euro; kinderen 10 euro. Voor vragen: jonahalkmaar@gmail.com of jonahandijk@gmail.com.
Voor kaarten en informatie: zie: www.tyss.nl