• De tweede NewFridayParty komt er aan...

    NewFridayParty

NewFridayParty versie 2.0

SCHAGEN In november 2018 werd bij 't Geveltje in Schagen de eerste New Friday Party georganiseerd. Een swingend feest voor 14 tot 18 jarigen. Voor deze doelgroep is in Schagen en omgeving weinig tot niets te doen.

En daar moest verandering in komen vinden onder anderen Isabeau Borst en Anja Oudejans. Nu twee maanden later, zitten ze opnieuw om de tafel. Anja en Isabeau zeggen: "Het eerste feest was een succes. Er waren ongeveer 150 bezoekers. Het was een leuk initiatief en de sfeer was uitstekend! Doordat iedereen meedeed en ging dansen was er een goede sfeer met leuke mensen. De ruimte bij 't Geveltje is heel geschikt".

Volgens Anja Oudejans kon je heel goed zien dat het een goed feest was. De sfeer zat er lekker in en het was gezellig. Dus gaan ze op herhaling en komt er een nieuwe New Friday Party op 8 februari. En natuurlijk hopen de organisatoren op nog meer bezoekers, dus zegt het voort. De herhaling van de New Friday Party volgt omdat de eerste party een succes was, het ligt in de bedoeling er een terugkerend evenement van te maken, zodat ook jongeren van 14 tot 18 jaar een leuk feest hebben waar ze naar toe kunnen gaan. Anja Oudejans zegt: "We hopen dat de tweede party een nog groter succes wordt dan de vorige keer en dat het een blijvende party gaat worden". Iedereen van 14-18 jaar uit Schagen en omgeving is van harte uitgenodigd. Met een entree prijs van 5,00 euro per persoon is de prijs heel vriendelijk

Isabeau geeft aan: "Ik hoop dat de doelgroep, jongeren van 14 tot 18 jaar, er anders naar gaat kijken. Het is beslist geen kinderfeest, juist deze doelgroep, met ook de 16- toto 18-jarigen is heel erg welkom!".

Ook Patrick van 't Geveltje was heel enthousiast. Hij stelt zijn locatie opnieuw ter beschikking voor een knalfeest. Drankjes worden weer geschonken door ouders en vrijwilligers om de kosten zo laag mogelijk te houden. De kracht zit in de herhaling. Doordat bezoekers enthousiast zijn verspreiden zij het nieuws over de party en hoe leuk het er is. Zo ontstaat een sneeuwbaleffect en brengen de bezoekers de volgende keer weer nieuwe bezoekers mee. Als dit bericht blijft komen wordt het steeds drukker en is er een geweldig, zich herhalend feest voor jongeren van 14 tot 18 jaar ontstaan in deze regio. Dat is de overtuiging van de enthousiaste organisatoren. De eindtijd is wat vervroegd, zodat ouders die hun kinderen willen ophalen, niet al te laat onderweg zijn. Er is dus alles aan gedaan en hard gewerkt om de NewFridayParty tot een succes te maken.

De tweede NewFridayParty staat gepland in februari. Locatie is opnieuw 't Geveltje, aan de Markt 3-5 in Schagen. Entree 5,00 euro. kaartverkoop via de Smidse, Pand 5 en 't Geveltje. Er komt een discjockey voor steengoede muziek om op te swingen. Aanvang 21.00 uur, einde om 01.00 uur. Nadere informatie zal via Instagram en Facebook bekend worden gemaakt, dus hou deze Social Media berichten goed in de gaten!. Voor slechts 5 euro ben je erbij!

Instagram #NewFridayParty