• Rami Malek als rock-icoon Freddie Mercury in 'Bohemian Rhapsody'.

    Nick Delany

Nieuw in Kinepolis

Vrijkaarten voor Bob en Ria de Vet

SCHAGEN Bob en Ria de Vet uit Schagen zijn winnaar geworden van de twee vrijkaarten voor 'Green Book'. De reacties waren talrijk: heel veel mensen kwamen met het goede antwoord en dat 1958 het geboortejaar is van hoofdrolspeler Viggo Mortensen. Loting wees de winnaar aan. Hier het overzicht.

DE SING A LONG BOHEMIAN RHAPSODY Woensdag 13 maart 20.30 uur. De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. Genomineerd voor vijf Oscars®: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid, en Beste Geluidseffecten. Winnaar van twee Golden Globes®: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) - Rami Malek. Met meer dan één miljoen bezoekers en meer dan 10 miljoen euro in de box office is Bohemian Rhapsody de grootste film van 2018 in Nederland. Hiermee verslaat de film titels als 'Mama Mia! Here we go Again', 'Avengers: Infinity War' en 'Jurassic World: Fallen Kingdom'.

KLARA EN DE GEKKE KOEIEN Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klra die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur.

LADIESNIGHT: DUMBO Woensdag 27 maart om 20.00 uur.

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback.

OPERA La forza del Destino, Dinsdag 2 april 19.10 en dinsdag 9 april 14.00 uur. Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi's epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers.

HORROR NIGHT Pet Sematary, vrijdag 5 april 21.50 uur. Horrorfans kunnen hun hart ophalen bij de Kinepolis Horror Night. Bij deze exclusieve vertoning van Pet Sematary (naar het boek van Stephen King) waan je je in de bioscoop in een waar horrordecor, inclusief angstaanjagende sfeer en een bijzonder welkomstdrankje. Durf jij het aan? Koop snel tickets voor het te laat is... De Horror Night is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar. Zie voor meer info de website www.kinepolis.nl