• May Hollermann speelt de titelrol in Elvy's wereld, So Ibiza.

    Wessel de Groot

Nieuws van Kinepolis Cinemagnus

SCHAGEN Bij Kinepolis Cinemagnus zijn de komende week onder meer de films Juliusz, The House with a clock in its wall, Elvy's Wereld, So Ibiza en Bohemian Rhapsody te zien.

De Pools gesproken, Engels ondertitelde film Juliusz is zondag 30 september om 16.30 uur te zien. De hoofdrolspeler in de titel is een ordentelijke tekenleraar wiens grootste probleem in zijn leven zijn vader is - een onophoudelijk feestende kunstschilder. Wanneer senior een tweede hartaanval krijgt en desondanks weigert zijn levensstijl te veranderen, zal Julius een manier moeten vinden om zijn gedrag te beïnvloeden. Het zal echter blijken dat er grote problemen gaan komen.

MAGISCHE FILM The House with a Clock in its Walls is de nieuwe magische film van Amblin studio's. De film vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest. Deze film is vanaf donderdag 27 september bij Kinepolis te zien.

ELVY'S WERELD Vanaf woensdag 26 september toont Kinepolis Schagen Elvy's wereld, So Ibiza. Elvy's Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj's en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld

MUZIEKFILM Kinepolis Cinemagnus tonen ook de film Bohemian Rhapsody en een concert van Cliff Richard op het witte scherm.

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Kijk voor meer info over het gehele programma en evenementen bij de bioscoop op www.kinepolis.nl.