• Sporten is samen veel plezier hebben.

    Team Sportservice Schagen

Nu ook donderdag na school gratis sporten

SCHAGEN Voor basisschoolkinderen uit de wijk Waldervaart worden sinds november vorig jaar op de dinsdagmiddagen gratis sportactiviteiten georganiseerd. Onder de naam 'FIT & FUN na school' organiseert Team Sportservice Schagen het hele schooljaar sportieve activiteiten op deze middag. Deze dinsdagmiddagen zijn zo goed ontvangen, dat Team Sportservice Schagen heeft besloten daar ook de donderdagmiddagen aan toe te voegen, ook voor kinderen uit andere wijken.

Donderdag  15 februari starten de gratis sportieve activiteiten van FIT & FUN na school op de donderdagmiddag. Deze vinden plaats op het Cruyff Court naast het Regius College, aan de Wilhelminalaan in Schagen. Bij het Cruyff Court denk je misschien meteen aan voetbal. Maar er worden juist heel veel andere activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van jongleren, touwtje springen, big box hockey en frisbee?

Er worden steeds een of meerdere sporten aangeboden. Zo kunnen kinderen gratis verschillende sporten uitproberen. Inschrijven is niet nodig en het is altijd vrije inloop. Je kunt dus ook later komen en eerder weggaan.

Met uitzondering van de schoolvakanties is er elke dinsdag- en donderdagmiddag t/m mei 'FIT & FUN na school'. De activiteiten op dinsdag vinden plaats in het parkje aan de Kievitlaan, naast basisschool de Niko Tinbergen, van 15.00 – 16.00 uur. Op donderdag zijn de activiteiten op het Cruyff Court van 14.15 tot 15.15 uur voor basisschoolleerlingen uit het centrum en omgeving van Schagen.

Team Sportservice Schagen wil sporten toegankelijk maken voor iedereen en hoopt met deze gratis activiteiten meer kinderen te enthousiasmeren voor een sport. Voor meer informatie kun je mailen naar sagricola@teamsportservice.nl of even bellen naar team Sportservice Schagen: 0224-214774.