• Magnushof opent de deuren tijdens de open dag van Samen.

    Medemblik Actueel

Open dag Woonzorggroep Samen in Magnushof

SCHAGEN Altijd al willen weten hoe de zorg elke dag geleverd wordt binnen Woonzorggroep Samen? Kom dan 17 maart naar de open dag op locatie Magnushof aan de Ruysdaellaan 30 in Schagen. Iedereen die eens wil kennismaken met de ouderenzorg, meer wil weten over revalidatie of gezonde voeding is van 10.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom.

Neem een kijkje bij de afdeling revalidatie, in de keuken of bij de fitness. Laat uw bloeddruk, bloedsuiker en gehoor testen. Er is een rollatorkeuring, er zijn proeverijen van vergeten groente in een nieuw jasje én u kunt het compleet vernieuwde restaurant bekijken. Gedurende de dag zijn er rondleidingen op de revalidatie-afdeling en door de keukens van Maaltijdservice Samen. Medewerkers laten belangstellende bezoekers alles graag zien tijdens de open dag.

Bezoek de informatiemarkt en stel al vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunnen de bezoekers op de open dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne 'Open dag van zorg & welzijn'. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.