• Een van de fraaie hoeken in de tuin.

    Marianne Greiner.

Open tuinweekend bij Versicolor

LUTJEWINKEL Het eind mei en de tuin ontvouwt haar schoonheid nu vol ornaat. De Versicolor-tuin in Lutjewinkel opent za. 26 en zo. 27 mei de tuinpoort om alle moois met u te delen. Eigenaren Marianne en Frans ontvangen iedereen graag, beantwoorden vragen en inspireren tot nieuwe tuinideeën. De verschillende tuinkamers liggen grotendeels verscholen achter hagen en vormen samen een idyllisch en kleurrijk plantenparadijs van ruim 2500 m2 groot.  

In de mooie meimaand staat er hier echt al heel veel in bloei! Marianne Greiner: "Struin langs lentediva's als Akeleien en tuingeraniums, snuffel aan de geurige Blauwe regen en kom tot rust met de geluiden van de fonteinen en de watermuur. De Versicolor-tuin viert dit jaar haar 30-jarige bestaan en deze maand werd er hier door het bekende programma 'Eigen Huis en Tuin' een uitgebreide tv-reportage opgenomen (uitzending in september). De tuin is gelijk geopend met diverse andere tuinen en kwekerijen in de omgeving dus u kunt een leuke route samenstellen."

Kijk voor alle info en overige data op: www.versicolor.nl (voor de routes op www.degroeneroute.nl en www.topindekop.nl ) De entree is € 4 p.p. (donatie Vlinderstichting). Adres: Zoutkaag 8 in Lutjewinkel. Open: 11-17 uur. In verband met zeer smalle paden niet geschikt voor rollators.