• Een van de foto's van 2017.

    A. Verkaik

Opening Bloeiend Zijpe 2018 in zicht

SCHAGEN "Wij krijgen lentekriebels! De opening van Bloeiend Zijpe is in zicht! De afgelopen maanden hebben wij alles goed voorbereid", aldus Marion Verwindt namens de organisatie.

"Met een kleine verandering in het bestuur van Bloeiend Zijpe en twee nieuwe activiteiten rijker, gaat dit weer een prachtig voorjaar worden. Een nieuwe voorzitter, Monique Alberts en een nieuwe organisator, Gerda van der Vegt, voor de kunstexpositie", vervolgt Verwindt.

Een echte Tulpencross op de bloeiende velden en de schrijvers in spe kunnen hun best doen met creatief schrijven in de prachtige omgeving van Molen de Hoop. Een fietstocht op zondag 22 april, Tulpencross op zaterdag 28 april en een wandeltocht, vijf verschillende afstanden op zondag 29 april. Al deze sportieve activiteiten zijn in de bloeiende bloembollenvelden. "De workshop fotografie is op 14/21/28 april en belangstellenden kunnen uit 2 verschillende data kiezen voor de creatieve schrijversworkshop, 13 of 24 april. De kunstexpositie is weer alle dagen van 6 april tot en met 6 mei gratis toegankelijk en wil je een mooie rit maken in de Bloembollenboemel dan even reserveren in deze zelfde periode."