• Impressie van 'Schagen On Ice, editie 2016.

    Marc Moussault

Opnieuw 'Schagen On Ice'

Winterse actie met Rabo PinPin

Sjaak Euser

SCHAGEN Toegegeven, kijk je uit het raam, is de winter niet echt zichtbaar. De herfst laat zich maar slecht wegjagen. Piet Paulusma brabbelt bij tijd en wijl over het verschijnsel 'nachtvorst', maar da's kennelijk slechts hier en daar en dan vooral niet hier. IJspret in de vorm van schaatsen lijkt dan ook nog ver weg.

Maar geen zorg: er kan in zowel Schagen als Den Helder ook in december weer worden geschaatst. Begin december gaan beide banen weer open. In Schagen is het weer 'Schagen On Ice' op de Markt en in Den Helder wordt een baan geplaatst op de IJsbaan Beatrixstraat.

RABOBANK SPONSOR Gedurende de feestmaand kan iedereen dus weer genieten van ijspret op de banen in Schagen en Den Helder. De Rabobank Kop van Noord-Holland is sponsor van beide banen en heeft een winterse actie voor kinderen op touw gezet. Daarbij is een hoofdrol weggelegd voor de speelse PinPin de pinguïn.

VRIJKAARTEN PinPin de pinguïn is hét boegbeeld van de coolste zakgeld-app ooit. PinPin heeft vanaf woensdag 29 november vrijkaartjes voor Schagen on Ice of IJsbaan Beatrixstraat in Den Helder. Kom samen langs met uw kind op een van de Rabobank kantoren in Den Burg op Texel, in Den Helder op het Julianaplein, in Schagen aan de Nieuwstraat en bij de Rabobank in Wieringerwerf.

WINTERSE WINACTIE Maak een foto samen met PinPin en ontvang een vrijkaartje voor uw kind. Wees er snel bij, want de oude regel 'op is op', geldt ook voor deze 'Winterse winactie' van de Rabobank. Naast de vrijkaarten is er een winterse Facebook-actie, met als prijs liefst zes kaarten voor de Winter Efteling. Deze kaarten zijn geldig tot 11 februari 2018 en goed voor een wonderbaarlijke, onvergetelijke dag uit met het hele gezin.

Uw kind(eren) laten meedoen met deze actie? Laat ze uiterlijk 17 december hun leukste PinPin foto onder het Facebookbericht op de pagina van Rabobank Kop van Noord-Holland posten met daarbij #PinPin. De winnaar wordt 18 december bekendgemaakt.

RABO PINPIN Wat is Rabo PinPin? Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Met deze app leren zij spelenderwijs omgaan met geld. Zo ontdekken zij hoe het is om (virtueel) geld te verdienen, te sparen en uit te geven voor PinPin.

Meer weten over Rabo PinPin? Kijk op www.rabobank.nl/pinpin

ROL OUDER Natuurlijk bepaalt de ouder of verzorger of zijn/haar kind mag spelen met Rabo PinPin en of er een koppeling gemaakt mag worden met de betaalrekening.

Maar de ouder heeft ook een belangrijke rol in de app. Wilt u zien of er veel wordt uitgegeven en gespaard? Of wilt u uw kind een beloning geven voor bijvoorbeeld een mooi rapport? Dit kan allemaal via het oudergedeelte. U heeft een eigen ingang in de app waardoor u precies kunt zien hoe uw kind het spel speelt. Zo kunt u op een leuke manier samen met uw kind over geld praten.