• www.rondjezijpe.nl

Nazomeren in Niedorp 2019

NIEUWE NIEDORP In de negen oude kernen van de voormalige gemeente Niedorp (opgenomen in de gemeente Hollands Kroon) wordt zaterdag 17 en zondag 18 augustus weer het evenement 'Nazomeren in Niedorp' gehouden.

Twee weken geleden zat er al een fraaie bijlage over de nazomerse activiteit bij deze krant. Die krant werd gemaakt door collega's van zusterkrant CTR Niedorp/Wieringermeer. Beide dagen kunnen bezoekers van 10.00-17.00 uur genieten van tuinen, muziek, kunst, fotografie en andere culturele activiteiten.

Er zijn op 67 locaties 104 deelnemers actief. Allen zetten zij de 'deuren open' voor bezoekers en geven desgewenst tekst en uitleg.
Bij de deelnemers hangt de 'Nazomervlag' uit en kunnen geïnteresseerden gratis genieten van een scala aan activiteiten in de kernen. De vlagen zijn te vinden in de kernen Haringhuizen, Lutjewinkel en Moerbeek, Winkel, 't Veld, Zijdewind, Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp, Kolhorn en Barsingerhorn.

Raadpleeg de website www.nazomereninniedorp.nl voor de exacte deelname per dag. Bij de deelnemers kunt u eventueel een nazomerkrant meenemen. Uiteraard zo lang de voorraad strekt.

Het is daarnaast ook mogelijk f de informatie downloaden via uw computer. Ga ook daarvoor naar www.nazomereninniedorp.nl Daar is alles te zien en te lezen.