• John Rambo (Sylvester Stallone) gaat de strijd aan met tuig van de richel.

    YouTube

Rambo bestrijdt drugskartel

Bertine de Kraker wint vrijkaarten

SCHAGEN Bertine de Kraker uit Tuitjenhorn is na loting winnaar geworden van twee vrijkaarten voor Kinepolis. Als veel andere inzenders wist zij dat Julian Fellowes de schrijver is van 'Downton Abbey'. Loting bepaalde dat Bertine de winnaar is. Volgende week weer een nieuwe lezersactie. Hier is het overzicht voor de komende periode. Mét een oude bekende!

LAST BLOOD Bier, burgers en bockbuster voor €1.- Met Rambo; Last blood. John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog één keer de wapens op te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

HIGH TEA Met Downton Abbey, zondag 15 september, aanvang 13.00 uur. De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards.

KIDS WEEKEND Met de film Everest: De Jonge Yeti.

In De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem 'Everest' te noemen.

Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken.] Vanaf 11 september. Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost!

MEIDENAVOND Met 'Misfit 2'. Vrijdag 20 september vanaf 18.30 uur. Kinepolis en Meiden Magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen. Meer informatie over films en acties op de website www.kinepolis.nl