• Genieten voor jong en oud(er)... (Foto: Bas de Graaff)

    Bas de Graaff

Polders Music Festival in Breezand

BREEZAND PMF bestaat al tientallen jaren, maar dit jaar wordt het de tweede editie van PMF als Polders (in het verleden Paas) Music Festival. Alle vrijwilligers staan weer klaar om bij te dragen aan de organisatie van het evenement. Zaterdag 19 en zondag 20 mei vindt het Polders Music Festival plaats in Breezand. Locatie van het evenement is het plein bij J.V. De Aap (Zandvaart 57a).

Wat betreft de line-up richt het bestuur zich op de juiste sfeer en houdt daarom rekening met verschillende leeftijden. Zaterdag 19 mei betreden de dj's Rayver, Sweet Le Freak en Marcel Meijer en de band Daredevils het PMF-podium. Zondag kunnen de bezoekers genieten van optredens van Melrose, Jelle B, Marco Kraats, Fleur Raateland & Band, Jonathan Coughlan and The Good Folks, The Looks en Barry Fest. Een mix van bands, dj's, zangers en zangeressen, wat zorgt voor verschillende genres muziek dat leuk is voor alle generaties. Zo wilt het PMF-bestuur bezoekers van verschillende leeftijden een leuke ervaring bieden. Het toegangsbeleid speelt hierop in. Zaterdag is het toegang vanaf 16 jaar, maar zondag is PMF toegankelijk voor alle leeftijden (gratis tot 14 jaar). PMF zorgt voor een springkussen en ander vermaak voor de kleintjes, zodat ouders en kinderen samen kunnen genieten van het Breezandse festival.

Kaarten voor het Polders Music Festival zijn verkrijgbaar via www.poldersmusicfestival.nl en bij Slager Sander Duin in Breezand, Ma-d'r-liefjes in Anna Paulowna en Top 1 Toys in Julianadorp.

Alle informatie is te vinden op de website: www.poldersmusicfestival.nl