• Roos en Sebastiaan timmeren ook internationaal aan de weg.

    PR-foto

Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering in CultuurkerkOudesluis

OUDESLUIS Prachtige zang en originele gitaarklanken van Roos Galjaard. Gecombineerd met de cello van Sebastiaan Wiering staat dit garant voor een bijzondere avond, zaterdag 17 maart vanaf 20.30 uur in het Cultuurkerkje van Oudesluis.

Een muziekavond met een mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. Hun samenspel en interpretaties geven alle ruimte aan de warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos Galjaard en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan Wiering.

Zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) sloeg na lange omzwervingen sinds 1995 haar muzikale vleugels uit in het noorden van Nederland. Roos is een singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een eigen stijl weet te smeden. 
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met de cellist en zanger Sebastiaan Wiering in zowel binnen als buitenland. Zo speelden zij enkele malen op het singersongwriterfestival in Kopenhagen in Denemarken. In 2015 brachten zij samen de cd 'Many Hours Still to Come' uit. Live zorgen Roos en Sebastiaan voor een bijzondere ervaring, waarbij ook de teksten volledig tot hun recht komen. Voor een impressie zie het nummer 'My Brother' op YouTube: https://youtu.be/xyQQ8Tl433g

Aanvang 20:30, zaal open 20:00 uur. Entree: 10 euro pp (excl. reservering, incl. kop koffie / thee bij entree). Kaarten: bij de ingang of reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/