• Beeld van de jaarmarkt in 2017.

    Foto aangeleverd door The Serve.

The Serve organisator grote jaarmarkt in 't Zand

't ZAND Volleybalvereniging The Serve uit 't Zand organiseert zondag 22 april een grote jaarmarkt op het plein voor sporthal De Multitreffer in het kanaaldorp.

"Dankzij de vrijgevigheid van velel Zantemers slagen we er ieder jaar in, op de markt een ruim assortiment bij elkaar te brengen. Dat varieert dan van kleding, boeken, cd's, klein meubelen, dvd's, lampen, fietsen, gereedschap, elektra, huishoudelijke artikelen en de zogeheten curiosa", vertelt Carina Laan namens de organiserende volleybalvereniging.

SNUFFELEN Jong en oud is van harte welkom om gezellig te komen snuffelen tussen de vele duizenden, nog goed bruikbare, tweedehands artikelen die buiten op de vele kramen staan opgesteld. Maar er is meer dan aangeboden waar alleen: "Er is een rad van fortuin met zeer afwisselende prijzen en cadeaubonnen, een gratis springkussen voor de jeugd, een grote variëteit aan tuinplantjes en nog veel meer. Kinderen kunnen zich laten schminken en ook de vrijwillige brandweer is weer van de partij."

En verder? "Rust lekker uit op ons terras, waar u kunt genieten van een kop koffie, thee of frisdrank met een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte lekkernijen en belegde broodjes. De markt begint om 10.00 uur en eindigt om 13.30 uur. De entree is gratis."

OVER DE SERVE Volleybalvereniging The Serve is al vanaf de oprichting in mei 1972 is actief is de regio. De vereniging staat met enige trots bekend als vriendelijk en familiair. De saamhorigheid is groot. Sinds het begin van het seizoen 2008-2009 is volleybalvereniging LOS '82 uit Anna Paulowna samengevoegd met The Serve. Hierdoor is The Serve zowel in 't Zand als Anna Paulowna actief. De vereniging heeft leden vanuit de gehele voormalige gemeente Zijpe, Anna Paulowna, maar ook van daarbuiten. The Serve streeft ernaar een teamsport te kunnen bieden voor alle leeftijden. Jeugd vanaf circa 6 jaar kan al terecht en volleybal is een sport die bij The Serve tot op latere leeftijd wordt beoefend. Als sportvereniging in 't Zand wilwe graag een alternatief bieden voor jeugd die een andere sport wil beoefenen dan bijvoorbeeld handbal en voetbal.

JEUGDVoor kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar is een unieke manier ontwikkeld om volleybal te leren, namelijk het Cool Moves Volley (CMV). Door middel van verschillende niveaus leren kinderen stapsgewijs volleyballen. Meer informatie over The Serve: nieuwtzand.info