• SchagenFM

Sint Boys en Klaas Mooij per direct uit elkaar

SINT MAARTEN Vijfdeklasser Sint Boys en trainer Klaas Mooij zijn er beide van overtuigd dat het beter is per direct te stoppen met de samenwerking.

Na 3,5 jaar een abrupt einde. Na een moeizame 2e seizoenshelft vorig jaar werd de weg omhoog dit seizoen wel weer gevonden, maar helaas bleek het herstel broos en hapert de samenwerking tussen selectie, hoofdtrainer en bestuur te veel. Sint Boys strijdt al enkele jaren mee voor de bovenste posities in de 5e klasse en speelde in het 2e seizoen van Klaas Mooij nog nacompetitie voor promotie. Vorig seizoen werd een bijna zekere nacompetitieplaats in de 2e seizoenshelft verspeeld. Sint Boys en Klaas Mooij vinden het spijtig dat het zo loopt, maar denken dat dit toch de verstandigste beslissing is.

Hoe Sint Boys het seizoen afmaakt is op dit moment nog niet duidelijk. Het bestuur zoekt naar een oplossing. Afgelopen zondag nam Lars Haver de honneurs waar. Al in december is bekend gemaakt dat Jan Loew hoofdtrainer wordt Sint Boys. Klaas Mooij gaat met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag bij Dindua uit Enkhuizen.