• Lekker ravotten op de stormbaan!

    Team Sportservice Schagen.

'Super Jumping Schagen'

SCHAGEN Zin om te springen? Het is natuurlijk heel leuk en naar verluidt ook nog eens gezond.


Woensdag 28 februari, dus in de voorjaarsvakantie, kunnen alle kinderen uit Schagen en omgeving zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping Schagen'.

In de Spartahal aan de Zuiderweg in Schagen staat de zaal vol met allerlei springkussens waarop eindeloos kan worden gesprongen en geklommen.


ALLE LEEFTIJDEN Super Jumping Schagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die dezelfde uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er onder andere een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een heus luchtkasteel.

GEZONDE SNACKS Voor maar € 5,- kun je jezelf 4 uur lang uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water.

Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar.

Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Sportfondsen Schagen en Burger Sport en Spel. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Remy Kluvers: rkluvers@teamsportservice.nl, 0224-214774.

TEAM SPORTSERVICE SCHAGEN Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Men kan terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Team Sportservice Schagen stelt zich ten alle inwoners van Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl te helpen bieden, naast plezier.