• De leerkrachten zijn druk met de repetities.

    de Hoge Ven

Team Hoge Ven speelt kerstmusical

WARMENHUIZEN Een heel bijzonder kerstfeest, vrijdag 15 december op de Hoge Ven in Warmenhuizen. Het team speelt dan de kerstmusical 'Kerst met Ubuntu'. Deze uitvoering is bestemd voor alle kinderen, ouders en overige belangstellenden gratis te bezoeken. 

Inhoud: 'Kerst met Ubuntu' Het is bijna Kerstmis en iedereen is druk met de voorbereidingen voor dit feest. Ook in het dorpje waar dit verhaal zich afspeelt. Het is een kleine, gezellige plaats (of wijk), waar de mensen elkaar kennen en betrokken zijn bij alle gebeurtenissen in hun omgeving. Een paar dagen voor Kerstmis gebeurt er iets onverwachts. Er verschijnt een onbekende in het dorp. Hij trekt een kar met zich mee met zijn hele 'hebben en houden'. Hij stelt zich voor als professor Ubuntu en zet midden op het plein een tent neer, vastbesloten om hier het kerstfeest te vieren. De omwonenden bekijken het met gemengde gevoelens. Want wie is deze vreemdeling? Wat wil hij en waarom heeft hij hun plaats uitgekozen? De een wil hem weg hebben, bang voor het onbekende. Een ander vindt het juist gezellig dat hij er is. Eén ding is duidelijk: zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat het een heel bijzondere kerst wordt, voor iedereen.

Vrijdag 15 december zijn er 4 voorstellingen, locatie theaterzaal Hoge Ven: -15.00 uur, -16.30 uur, -18.45 uur en -20.00 uur. Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier. 

Hoe komt u aan (gratis!) entreekaartjes? U krijgt uitsluitend toegang tot de voorstelling op vertoon van entreekaarten. Deze kaartjes kunnen, aan de balie bij de directiekamer, worden afgehaald op de volgende dagen:- donderdag 7 december van 8.30 uur – 9.00 uur; vrijdag 8 december van 8.30 - 9.00 uur en van 12.30 - 13.00 uur en maandag 11 december van 8.30 - 9.00 uur. Voor elke voorstelling is het aantal kaarten natuurlijk beperkt tot het aantal beschikbare plaatsen. Het is daarom handig om naast een eerste tijdsvoorkeur ook een tweede voorhanden te hebben.

Vragen over de musical of wilt u kaarten reserveren? Dan kunt u altijd contact opnemen. Mail naar: directie@basisschooldedoorbraak.nl of directie@obstorenven.nl Of bel naar: 0226-392673 of 0226-391726.