• GORAN NIKOLIC

Theatergroep Ons Ding speelt Viswijven

LUTJEWINKEL  Theatergroep Ons Ding speelt zaterdag 25 mei om 15.00 uur de voorstelling Viswijven bij zorgboerderij Buitengewoon in de Polder, Boerensluisweg 1 Lutjewinkel. Het toneelstuk is door Ons Ding zelf geschreven in samenwerking met Corien van der Zwaag.
Viswinkel Dike&Co dreigt als kleine onderneming ten onder te gaan. De concurrentie ligt op de loer. De vier vrouwen die het bedrijf runnen staan voor moeilijke keuzes. Ze komen zichzelf zakelijk en persoonlijk tegen. In dieper water is het moeilijk vissen. Viswijven gaat over geld, familie, vertrouwen en hoop. En... over vis. Een stuk met humor, liefde en venijn. Theatergroep Ons Ding verzorgt een leuk uitje: ze gaan vissen! Natuurlijk met passende hapjes en iets te drinken.
Reserveren: kaartje € 10.00 Theatergroep Ons Ding bel 06-49610399 of mail ankewisselink00@gmail.com

De vier Viswijven worden gespeeld door Myrthe Schuuring, Norine Haps, Mirjam Pels en Anke Wisselink. Lieke Timmerman is de regisseur en speelt zelf ook mee. In 2009 en 2010 heeft deze ploeg 'Nu even wel' van Maria Goos gespeeld. Daarna was het in 2012 en 2013 de beurt aan Waarom vloog je van ons heen in je jetplane van Marije Gubbels. Vanaf 2015 speelden we drie zomers lang Hofdames.