• - Ik nomineer voor de volgende Tien vragen aan... Jack 'Sok' van der Berg.

    Marc Moussault

Tien vragen aan... Peter de Vroome

Ik ben getrouwd met Monique. Samen hebben we 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Naast mijn werk als chauffeur bij DHL presenteer ik elke maandagavond Eldorado op Schagen FM. Luisteraars kennis laten maken met nieuwe muziek vind ik belangrijk.

Waarmee verdiende u uw eerste geld? Mijn eerste geld verdiende ik in de buurtsuper Spar Groen in Den Helder.

Wie zou u wel eens willen ontmoeten en waarom? Als Rolling Stones-fan zou ik met Keith Richards wel eens over zijn carrière willen praten.

Wat is er zo mooi aan uw woonomgeving? Schagen is een bruisende stad, er is altijd wel wat te doen en als je rust wilt, kun je dat ook vinden.
Wanneer is uw partner het meest sexy? Zij is het meest sexy als ik mijn gelijk probeer te krijgen, maar tegen haar vrouwelijke logica niet bestand ben.
Wat is uw favoriete vakantiebestemming en waarom? Wij zijn veel op de Veluwe te vinden, maar de Drôme in Frankrijk is door zijn ongereptheid favoriet.
Wat zou u voor uw overlijden zeker nog willen doen? Een bucketlist heb ik niet echt, maar met mijn dochter Sterre naar Pinkpop lijkt me leuk. Maar of zij er ook zo over denkt...
Waaraan zou u uw laatste tientje uitgeven? Een goed glas op de markt in Schagen
Wat zou u veranderen als u het voor het zeggen hebt? Deze week kwam in het nieuws dat vrouwen meer dan 15% minder verdienden voor hetelfde werk als de
mannelijke collega's. Echt? In 2018…belachelijk!

Wat zou qua televisie verboden moeten worden? Er zit een knop op mijn tv, maar talentenprogramma's hoeven niet echt.
Welk liedje past het best bij uw leven? En waarom? 'Our House' van David Crosby, Stephen Stills & Graham Nash. Kan naast mijn drukke werk en mijn radioprogramma Eldorado thuis genieten en heerlijk ontspannen in ons huis.

Ik nomineer voor de volgende Tien vragen aan…:
Jack vd Berg ( 'Sok' )
Omdat ik door mijn werk al vele jaren zijn paketten bij hem bezorg en deze ex marktkoopman altijd positief en
opgewekt is.