• - Pensioengerechtigde leeftijd gewoon terug naar 65. -

    Marc Moussault

Tien vragen aan... Piet Oldenburg

53 jaar geleden geboren in Hoofddorp, maar ik leef al een halve eeuw in Schagen. Getrouwd met Marjan; samen hebben wij drie kinderen: Ruby, Jason en Dylan. Actief bij Autobedrijf Peter Ursem. Sport is voor mij heel belangrijk, niet alleen volgen, maar ook zelf doen zoals hardlopen, mountainbiken en skiën.

Waarmee verdiende u uw eerste geld? Dat was fooi bij de benzinepomp van mijn vader. Zaterdags pompbediende vanaf mijn 10e en de werkplaats en auto's schoonmaken.

Wie zou u wel eens willen ontmoeten en waarom? Max Verstappen, superveel bewondering voor zijn prestaties en hoe hij zich als youngster manifesteert in de F1-wereld.

Wat is er zo mooi aan uw woonomgeving? Schagen is een prachtplek om te wonen en te leven. Alles is in de buurt en het centrum is heel gezellig!

Wanneer is uw partner het meest sexy? Als alle mogelijk storende factoren er voor even niet zijn...

Wat is uw favoriete vakantiebestemming en waarom? Italië is al jaren voor mij het vakantieland bij uitstek. Het h(eerlijke) eten, de wijn, het mooie weer, en de afwisselende natuur van bergen tot strand blijft trekken.

Wat zou u voor uw overlijden zeker nog willen doen? Helikopter-skiën in Canada of Amerika.

Waaraan zou u uw laatste tientje uitgeven? Aan mijn gezin, wel eerlijk delen!

Wat zou u veranderen als u het voor het zeggen hebt? Pensioengerechtigde leeftijd gewoon terug naar 65.

Wat zou qua televisie verboden moeten worden?
De programma's zonder inhoud en dat zijn er tegenwoordig best heel veel.

Welk liedje past het best bij uw leven? En waarom? 'Mary in the Morning' van Elvis is een liedje waar ik vrolijk van word.

Ik nomineer voor de volgende Tien vragen aan…: Jacco Kapitein. Omdat: je die lach niet van zijn gezicht krijgt!