• - Ik nomineer voor de volgende Tien vragen aan…Stephan Bes. -

    Marc Moussault

Tien vragen aan... Tim Toes

36 jaar, gelukkig getrouwd met Tessa, vader van Jan (8) en Boet (6), eigenaar van het familiebedrijf Toes Montage BV.

Waarmee verdiende u uw eerste geld? Met allerlei klusjes op ons bedrijf, in de weekenden dat mijn vader op kantoor aan het werk was, mocht op het bedrijf allerlei klusjes doen, opruimen, vegen et cetera
]Wie zou u wel eens willen ontmoeten en waarom?] Deze is niet voor mijzelf maar voor mijn kinderen, dat ze mijn Opa Verra mogen ontmoeten, dit is helaas nooit gebeurd.
Wat is er zo mooi aan uw woonomgeving? Wij wonen naast het centrum van Schagen, alles is op loopafstand te doen (niet dat ik dat doe, maar toch). Het centrum van Schagen vind ik prachtig, mooie winkelstraat en de horeca rondom de kerk is helemaal geweldig.
Wanneer is uw partner het meest sexy? Ik vind dat mijn vrouw er altijd schitterend uitziet…
Wat is uw favoriete vakantiebestemming en waarom? L'Estartit in Spanje en Bonaire, beide voelt als thuiskomen.
Wat zou u voor uw overlijden zeker nog willen doen? Met mijn gezin een rondreis in Amerika maken.

Waaraan zou u uw laatste tientje uitgeven? Sixpack Corona.
Wat zou u veranderen als u het voor het zeggen hebt? Ik zou ervoor zorgen dat het centrum van Schagen meer autoluw wordt, vooral in het weekend. zodat alle kinderen lekker op de markt en rondom de kerk kunnen spelen. Daarnaast zou ik ervoor zorgen dat er op de Julianalaan minder hard gereden kan worden, levensgevaarlijk met de naastgelegen scholen.
Wat zou qua televisie verboden moeten worden? Die zogenaamde kinderseries waarbij grove taal word gebruikt, daarnaast vind ik al die datingprogramma's vreselijk.
Welk liedje past het best bij uw leven? En waarom? 'Leef' van Andre Hazes, de titel zegt genoeg!

[Ik