• - Ik nomineer Marieke Kuit. Een leuke meid en ze maakt mooie websites! -

    Susanne Breed.

Tien vragen aan... Viona Duiveman

Ik ben 36 jaar, vrouw van Pieter en moeder van onze kinderen van 14 en bijna 12. Wij wonen in Sint Maartensvlotbrug. Mijn beroep is kapster, en ben dit jaar met heel veel plezier mijn eigen kapsalon begonnen: Viona Kapsalon.

Waarmee verdiende u uw eerste geld? Met bollen pellen bij mijn ouders thuis.

Wie zou u wel eens willen ontmoeten en waarom? Ook al weet ik dat het niet kan, want hij is 25 jaar geleden overleden. Maar toch zou ik graag mijn vader ontmoeten, nu ik volwassen ben.

Wat is er zo mooi aan uw woonomgeving? Sint Maartensvlotbrug is een prachtige woonomgeving, omdat we dicht bij zee, strand, duin en bos zijn voor ontspanning. En wil je gezellige winkels of terrassen, zijn er genoeg leuke plaatsjes in de buurt!

Wanneer is uw partner het meest sexy? Als hij aan het zingen is!

Wat is uw favoriete vakantiebestemming en waarom? Moeilijk vind ik dat, er zijn zoveel leuke bestemmingen! Als ik maar met man en kinderen ben, dan maken we overal een avontuur van.

Wat zou u voor uw overlijden zeker nog willen doen? Nou , een Bucketlist-type ben ik ook niet echt. Als de mensen om mij heen en ik zelf gezond blijven en gezond ouder wonder. Dan kunnen we samen genieten.

Waaraan zou u uw laatste tientje uitgeven? Aan onze kinderen!

Wat zou u veranderen als u het voor het zeggen hebt? Ik hou het even dicht bij huis... De vlotbrug zou ik niet veranderen! Maar wel de kruising er omheen, het is onduidelijk, onveilig, onoverzichtelijk! Wat zou qua televisie verboden moeten worden? Reclames en dan vooral die waar we allemaal (vooral de kinderen) niet op zitten te wachten.

Welk liedje past het best bij uw leven? En waarom? Welk liedje, haha, ik schrijf mijn eigen tekst en die is nog lang niet af. Ik kan wel alvast wel iets verklappen: het is een heel vrolijk nummer!

Ik nomineer: Marieke Kuit, omdat ze een hele leuke meid is! En mijn website ( www.viona-kapsalon.nl )

super heeft gemaakt! Ik raad haar iedereen aan die ook een super moderne website wil!!

Marieke kuit

06-10805080

Contact@mariekewebdesing.nl

Sint Maartensbrug.