• Persfoto

Uittip: geniet van de ultieme kerstfilm All You Need Is Love!

DEN HELDER Nu de sint in het land is, is het feestdagenseizoen officieel geopend. Kinepolis trakteert haar bezoekers komende week zelfs al op een ultiem kerstgevoel met de Ladies Night rond de nieuwe feelgood-film All You Need Is Love.

Romantiek, humor én kerst - dat zijn de thema's van de eerstvolgende Kinepolis Ladies Night op 28 november. Bij deze gezellige vrouwenavond zie je de voorpremière van de nieuwe film All You Need Is Love, waarin de kerstspecial van het gelijknamige tv-programma helemaal in de soep dreigt te lopen. Met Fedja van Huêt als Dr. Love en bijrollen van onder (veel) meer Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Frank Lammers en Peter Paul Muller is deze romantische mozaïekvertelling een waar kijkgenot en de ideale titel voor de Ladies Night.

Bij de Kinepolis Ladies Night geniet je samen met je vriendinnen, moeder, zus, tante, buurvrouw of andere gezellige aanhang van een ontspannen avond uit. Al bij binnenkomst in de bioscoop krijg je een welkomstdrankje om met elkaar te proosten. Ook kan je uitgebreid shoppen bij allerlei kraampjes met fashion, beauty en accessoires. Daarna geniet je van de voorpremière van All You Need Is Love, waar je in de zaal ook nog kans maakt op allerlei prijzen. Koop nu je tickets voor deze Ladies Night en misschien win jij dan wel een van de luxe producten van Princess of een cadeaubon van € 50,- voor de fantastische online shop TopVintage.nl!


De Ladies Night met All You Need Is Love is de laatste van dit jaar, maar je kunt de eerste editie van 2019 ook al in de agenda zetten: op woensdag 13 februari organiseert Kinepolis een Ladies Night rond Verliefd op Cuba. In deze gloednieuwe film van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza) is Susan Visser te zien als Loes, die na haar echtscheiding naar Cuba vliegt. Op dit betoverende eiland leert ze meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Tickets: € 14,00 Te zien bij Kinepolis Den Helder en Schagen. Let op! Bij Kinepolis Schagen start het event een halfuur voor aanvang van de film.