• Vader Hans en zoon Rik van der Linden zijn genomineerd.

    Foto aangeleverd

Wie wordt ondernemer van 2017?

Stemmen voor publieksprijs

SCHAGEN De Ondernemers Federatie Schagen (OFS) heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de verkiezing van de ondernemer van 2017. Lezers van het Schager Weekblad mogen bepalen wie van de genomineerden de publieksprijs ontvangt. Van 3 januari tot en met 17 januari kan via www.schagerweekblad.nl worden gestemd.

De uitreiking van de diverse prijzen heeft plaats 18 januari in De Ooievaar in Warmenhuizen. Ondernemers kiezen in vier categorieën een ondernemer van het jaar. Lezers van dit Schager Weekblad bepalen wie de publieksprijs krijgt, op de Starter van het jaar, kan niet worden gestemd!

DETAILHANDEL In de categorie Detailhandel zijn de genomineerden: Spar en Zand! in Petten, Bakkerij Beemsterboer in Warmenhuizen en kledingzaak Zo H!P in Warmenhuizen. Peter Moonen is een actieve ondernemer met hart voor Petten. Hij is eigenaar van Spar supermarkt en van kledingwinkel Zand! Bakkerij Beemsterboer bestaat al meer dan honderd jaar. Dit bedrijf dankt de nominatie vooral aan het feit dat er steeds gezocht wordt naar nieuwe kansen. Afke Bleeker valt op met haar kledingzaak Zo H!p omdat zij durft te ondernemen. Daarbij zet zij zich in voor ontwikkelingen in Warmenhuizen.

INDUSTRIE, BEDRIJVEN, AGRIBUSINESS De genomineerden in de categorie Industrie, Bedrijven, Agribusiness zijn Van der Linden Tandtechiek in Schagen, Bemo Rail in Warmenhuizen en Tebulo in Warmenhuizen. Van der Linden Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium. De ervaring van vader Hans en de vernieuwing van zoon Rik vormen een sterke basis van het snelgroeiende bedrijf. Bemo Rail, het bedrijf van Teun Druijf in Warmenhuizen, richt zich op het maken van rail- en kraanbaantechniek en railgebonden interne transportmiddelen. Het bedrijf is internationaal onderscheidend. Tebulo maakt robotsystemen voor innovatieve industriële toepassingen.

RECREATIE, TOERISME, HORECA De derde categorie die meedingt naar de publieksprijs is Recreatie, Toerisme en Horeca. Genomineerd zijn De Boerenplaats, Bistro Smul en Alpha/Havana/Piet Pann.